Zapekaný baklažán fotorecept

zuzickaaa1 - fotkazuzickaaa1, 16. januára 2012
15 minút
príprava
15 minút
na 160 °C

Suroviny

1 ks
250 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Baklažán som si nakrájala na kolieska a nechala chvíľu vyplakať.

    Zapekaný baklažán (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Baklažán som osolila a poikladala som naň nakrájaný pór.

    Zapekaný baklažán (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ďalej som poukladala mozarellu a paradajky. Na záver som to potrela roztlačenou bazalkou s olivovým olejom.Zapekame na 160C cca 15min. Dobrú chuť.:)

    Zapekaný baklažán (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

evusik
waw, tak ja takéto robím v zapekacej miske... páči sa mi, že si to urobila ako "jednohubky"..... vyzerá to krásne :-)
marianne69
presne podla mojho gusta:-)pekne, vyskusam urcite,zajtra bezim po baklazan
danielas
...ten baklažán je surový,vôbec si ho nezapiekla?Nie je takto horký?
danielas
prepáč,veď už názov napovie,len text ma pomýlil....
babulicka
jeej aky dobry tip na dnesnu light veceru. mam vsetko
..inak sa vzdy pobavim na tom ako rozne nakladame z baklazanom niektori davaju baklazan "vyplakat" ini zas " vypotit" alebo "vystavit" :-)
cica2
lákavé a určite aj chuťovo výborné :-)
marianne69
@zuzicka toto bolo straaasne dobre,planovala som na veceru, ale zbodli sme to uz na obed.Jednoduche a vyborne.Teraz musim varit este raz nejake zeleninove, pre seba na veceru:-)
beliana
a nehodil by sa aj cesnak, možno namiesto póru?
moncah
Robila som ho už 2 krát je vynikajúci fakt! Na vrch som dala ešte čiernu olivu. Mňam! :)
pohroma
Zuzickaaaa1 zaujam ma tvoj recept,ale priznavam ze baklazan som este nejedla preto sa chcem opytat aku prilohu by si mi k tomuto tvojmu receptu odporucila?zeby nejaka bagetka?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia