Zapekané žemle s kyslou kapustou

diabambulka - fotkadiabambulka, 13. decembra 2010

Výborná chrumkavá večera...:-)))

5 minút
príprava
5 minút
na 160 °C

Suroviny

2 ks
 , alebo debrecínka, alebo kto čo má rád
  /podľa chuti/
 zavárané / môžu a nemusia byť /




Postup

  1. 1

    Žemle si prekrojíme na polovicu, ale nie dokonca, aby nám to spolu držalo. Spodnú časť žemle si natrieme maslom, položíme na ňu plátok šunky , ďalej tak medzi prsty kyslej kapusty, môžu byť aj sterilizované šampiňóny ale nemusia, polejeme kečupom a posypeme nastrúhaným syrom. vložíme na plech do vyhriatej rúry. Pečieme chvíľku, kým sa nám syr neroztopí a druhá strana žemle je chrumkavá. Vyberieme von a servírujeme teplé.

    Zapekané žemle s kyslou kapustou - obrázok 1
  2. 2

    Dobrú chuť :-)))

Diskusia k receptu

egreska
to musí byt dobre s tou kapustou ,ešte si tam viem predstavit slaninku namiesto šunky :-))
enss
Ďakujem za tip, vyzerá a určite aj chutí výborne. Viem si predstaviť namiesto masla aj pokvapkanie žemle olivovým olejom.
kocurkas
Mňam,ja by som si pridala mäsko na prírodno,bolo by to ako hamburger. Výbornéééé




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia