Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept)

Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept)
zuzickaaa1Zuzickaaa1, recept pridal: 1. marca 2012 14:10Ďalšie jeho recepty

Ďalšia varianta kuracinky :)

Postup prípravy receptu

1

Špargľu som očistila a dala uvariť, až kým nebola mäkká.
Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Potom, aby si zachovala svoj tvar, tak som ju zliala do ľadovej vody.
Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Kuracie prsia narežeme na rezne, osolíme, okoreníme a naklepeme.
Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Orestujeme na rozpálenom olivovom oleji na varenie.
Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept) - obrázok 4

5

Na orestované kuracie rezne poukladáme špargľu a syr a necháme zapiecť, až kým sa syr neroztečie. Podávame s paradajkovo - špenátovým šalátom. Dobrú chuť :)
Zapekané kuracie prsia so špargľou a syrom (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Cuvée ringloty 2014
Ringlota určite nie je kráľovnou našich sadov, je to však šťavnaté a chutné ovocie.

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist