Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny
Foto: mamina2
mamina2Mamina2, recept pridal: 25. augusta 2010 12:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny

6
porcií
25
minút
príprava
25
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

cestoviny uvarime dle navodu, zeleninu mrazenu taktieez trosku povarime v osolenej vode, salamu si nakrajame na drobno. ked su cestoviny hotove tak polovicu vysypeme do zapekacej misy na to vysypeme zeleninu a salamu a zakryjeme druhou polovicou cestovin. zelenina moze byt aj bud cerstva alebo iba hrasok a kukurica z konzervy tak to robim casto lebo mi nechuti ta mrkva mrazena.

v smotane si rozslahame vajicka kludne stacia dve a ked je iba jedno tiez sa nic nestane... posolime dame štipku oregana a polejeme cestoviny. dame zapiect na nejakych 20 minut zakryte a pred dopecenim zasypene syrom este chvilu nechame a vyberame... podavame s kečupom dobru chut



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Jeden komentár k receptu
  • ninushs, 25. februára 2014 o 13:39
    Dnes boli na obedík, vynikajúce sú :)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist