Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny
Foto: mamina2
mamina2Mamina2, recept pridal: 25. augusta 2010 12:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny

6
porcií
25
minút
príprava
25
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

cestoviny uvarime dle navodu, zeleninu mrazenu taktieez trosku povarime v osolenej vode, salamu si nakrajame na drobno. ked su cestoviny hotove tak polovicu vysypeme do zapekacej misy na to vysypeme zeleninu a salamu a zakryjeme druhou polovicou cestovin. zelenina moze byt aj bud cerstva alebo iba hrasok a kukurica z konzervy tak to robim casto lebo mi nechuti ta mrkva mrazena.

2

v smotane si rozslahame vajicka kludne stacia dve a ked je iba jedno tiez sa nic nestane... posolime dame štipku oregana a polejeme cestoviny. dame zapiect na nejakych 20 minut zakryte a pred dopecenim zasypene syrom este chvilu nechame a vyberame... podavame s kečupom dobru chut



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist