Záhorácky závitok

Záhorácky závitok
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Juraj Gálik, šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach


Suroviny

4
porcie
100
minút
príprava
80
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájaný bôčik a krkovičku vyklepeme, osolíme a potrieme cesnakom.

2

Prekladáme bôčik a krkovičku, na ktorý ukladáme kyslú kapustu udusenú s cibuľou a slaninkou.

3

Zrolujeme a na tesno poukladáme na vymastený pekáč. Podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme asi hodinu na 170 oC.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cistinka, 17. októbra 2012 o 21:46
    Tiež som dnes robila, ale trochu ináč :-)


  • fialka49, 17. októbra 2012 o 22:08
    Aj my ho robievame. Mňam.


  • astheart, 18. októbra 2012 o 07:37
    Mám ho ráda, ale nedávám ten bůček.


  • duschko, 18. októbra 2012 o 10:04
    Bocik a krkovicka by boli, uz len cakam na kyslu kapustu, ktora by mala byt tak o tyzden. Vyborny recept a velmi pekne foto.


  • evanaaa, 19. októbra 2012 o 21:51
    Íha, tým záhorákom nestačí jeden druh mäsa, musia mať až dva, xixi. Ja yb som dala do stredu ešte tenký plátok z kuracích pŕs, len to by sa asi už neprepieklo.


  • jumbo, 8. februára 2014 o 13:24
    DLHSIA PRIPRAVA ALE CO BY SME NEUROBILI KVOLI STIHLEJ LINIE....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist