Záhorácky závitok

Záhorácky závitok
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Juraj Gálik, šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach


Suroviny

4
porcie
100
minút
príprava
80
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájaný bôčik a krkovičku vyklepeme, osolíme a potrieme cesnakom.

2

Prekladáme bôčik a krkovičku, na ktorý ukladáme kyslú kapustu udusenú s cibuľou a slaninkou.

3

Zrolujeme a na tesno poukladáme na vymastený pekáč. Podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme asi hodinu na 170 oC.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cistinka, 17. októbra 2012 o 21:46
    Tiež som dnes robila, ale trochu ináč :-)


  • fialka49, 17. októbra 2012 o 22:08
    Aj my ho robievame. Mňam.


  • astheart, 18. októbra 2012 o 07:37
    Mám ho ráda, ale nedávám ten bůček.


  • duschko, 18. októbra 2012 o 10:04
    Bocik a krkovicka by boli, uz len cakam na kyslu kapustu, ktora by mala byt tak o tyzden. Vyborny recept a velmi pekne foto.


  • evanaaa, 19. októbra 2012 o 21:51
    Íha, tým záhorákom nestačí jeden druh mäsa, musia mať až dva, xixi. Ja yb som dala do stredu ešte tenký plátok z kuracích pŕs, len to by sa asi už neprepieklo.


  • jumbo, 8. februára 2014 o 13:24
    DLHSIA PRIPRAVA ALE CO BY SME NEUROBILI KVOLI STIHLEJ LINIE....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist