Záhorácky závitok

Záhorácky závitok
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Juraj Gálik, šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach


Suroviny

4
porcie
100
minút
príprava
80
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájaný bôčik a krkovičku vyklepeme, osolíme a potrieme cesnakom.

2

Prekladáme bôčik a krkovičku, na ktorý ukladáme kyslú kapustu udusenú s cibuľou a slaninkou.

3

Zrolujeme a na tesno poukladáme na vymastený pekáč. Podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme asi hodinu na 170 oC.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cistinka, 17. októbra 2012 o 21:46
    Tiež som dnes robila, ale trochu ináč :-)


  • fialka49, 17. októbra 2012 o 22:08
    Aj my ho robievame. Mňam.


  • astheart, 18. októbra 2012 o 07:37
    Mám ho ráda, ale nedávám ten bůček.


  • duschko, 18. októbra 2012 o 10:04
    Bocik a krkovicka by boli, uz len cakam na kyslu kapustu, ktora by mala byt tak o tyzden. Vyborny recept a velmi pekne foto.


  • evanaaa, 19. októbra 2012 o 21:51
    Íha, tým záhorákom nestačí jeden druh mäsa, musia mať až dva, xixi. Ja yb som dala do stredu ešte tenký plátok z kuracích pŕs, len to by sa asi už neprepieklo.


  • jumbo, 8. februára 2014 o 13:24
    DLHSIA PRIPRAVA ALE CO BY SME NEUROBILI KVOLI STIHLEJ LINIE....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist