Záhorácky závitok

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 17. októbra 2012 20:57
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Záhorácky závitokFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
100 min
príprava
80 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na plátky nakrájaný bôčik a krkovičku vyklepeme, osolíme a potrieme cesnakom.

  2. 2

    Prekladáme bôčik a krkovičku, na ktorý ukladáme kyslú kapustu udusenú s cibuľou a slaninkou.

  3. 3

    Zrolujeme a na tesno poukladáme na vymastený pekáč. Podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme asi hodinu na 170 oC.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist