Vyprážaný syr - plnený (fotorecept)

Vyprážaný syr - plnený (fotorecept)
Foto: babina49
babina49Babina49, recept pridal: 16. júna 2012 22:04Ďalšie jeho recepty

Dnes bol kvoli časovej tiesni na obed vyprážaný syr. Viem,že toto jedlo robí 90% slovenských domácností a vedú sa polemiky,ako ho obaliť,aby nevytiekol...Záruka je,vyprážať ho na prudkom ohni.

Postup prípravy receptu

1

Syr si dáme nakrájať na tenšie a spájame dva plátky,medzi ktoré vložíme nivu,alebo šunku. Alebo,keď nám nakrájajú štandardnú hrúbku syra,ako mne,tak si doma nožíkom narežem malú kapšičku,do ktorej vložím zložený plátok šunky,alebo plátok nivy,obalím v trojobale a vyprážam na horúcom oleji-syr zaručene nevytečie. Ako príloha bývajú hranolky a tatarka.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 16. júna 2012 o 22:49
    toto mám aj ja veľmi rada.-) pekný ho máš a nepochybne aj chutný.-)


  • 3sandra3, 16. júna 2012 o 23:00
    ja tiež...


  • karolka, 17. júna 2012 o 13:10
    Syr neobaľujem v múke (ani ryby a žiadnu zeleninu, voľajako mi tam múka nepasuje), obalím ho dvakrát - vajíčka, strúhanka, potom opäť vajíčka, strúhanka - a vyprážam - nevytečie. S tým horúcim olejom máš pravdu, vyprážať sa má na rozpálenom oleji, ale nie na prepálenom.


  • babina49, 17. júna 2012 o 13:43
    @karolka , to je jasné,že nie prepálený a to obaľovanie bez múky som zažila práve pred týždňom,keď sme boli na chate,zabudli sme kúpiť múku a strúhanky bolo dosť,tak sa obaľovali kuracie rezne -strúhanka,vajíčko,strúhanka a boli také ako "vyšité"


  • veronikahu, 19. júna 2012 o 11:20
    dobrý je aj takýto: hranoly syra zatočím do pražskej šunky a až potom obalím a vyprážam, osvedčilo sa to, že syr nevyteká...


  • babina49, 23. júna 2012 o 21:45
    @veronikahu , ďakujem za nápad,vyskúšam


  • mesiar50, 17. decembra 2012 o 21:32
    Chutnucké.Ulozíme vdaka



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist