Vyprážaný syr inak

egreska - fotkaegreska, 8. januára 2010
Vyprážaný syr inak
Foto: egreska

Suroviny

1




Postup

  1. 1

    Syr si nastruhame na malych slzičkach,pridame vajičko a rukami premiešame aby sa to pekne cele spojilo.Tvorime gulky alebo placky a obalujeme v struhanke.Je to super zmena,je to raz -dva hotove a nevyteka !!!

Diskusia k receptu

lauradu
syr fakt nevyteká, ale ja ho struham upne najemno a pridam na kocočky pokrajanú šunku, potom je to fatk iny syr.
dobrú chuť.
alzbetka2
aký syr používaš? keď robím klasický vyprážaný syr, nech kúpim hocijaký, každý tečie...
egreska
@alzbetka ked ho robíš klasicky v trojobale tak tečie ale takto nie,používam obyčajne syry udene aj neudene ale nie light..
cenculka30
ja keď vyprážam syr tak ho balím v troj obale a potom ešte raz do vajíčka a strúhanky a nevyteká
violetacamorova
...tiež ma brat naučil ešte obaliť vo vajíčku a strúhanke aspoň raz ale je lepšie ešte raz a potom už ti nevytečie akúkoľvek kvalitu syra použiješ .
violetacamorova
...skúšala som to teraz ale aj so šunkou, ale nedali sa mi robiť z toho placky, až keď som pridala trochu strúhanky, potom sa mi podarili, ale podľa mňa sú ešte chutnejšie ako vyprážaný syr...
marienka44
Volakto tu na Vareche v minulosti navrhol v muffinovej forme.
Mne nevytecie nikdy, lebo ja syr nevysmazam. Ja to nepovazujem za jedlo. Naco vysmazat, ked sa da zjest surovy. To je moja filozofia. Vari sa ma len to, co sa neda jest za surova. :-) Prepalovany olej tiez nie je najzdravsi, obsahuje kancerogeny. Tak nevysmazajte a nekazte zdravie rodine. :-)
luckaprima
NO dovolim si nesuhlasit s predchadzajucim komentom ze to nie je jedlo...mňam!! no ale tak sto ludi sto chuti, ja som na vyprazanom syre s hranolkami priam zavisla. No musi ho pripravit niekto iny lebo tiez vzdy vytecie, nemam vacsej zlosti, aj teraz sa prave krasne roztiekol po pancivi.. nastastie som robila takyto nevytekavy, len posledne kusky som na skusku klasicky obalila ci nahodou.. ale nie, kdeze, zostavam pri struhanom :)
dolynka
skuste michalovsku tehlu, ta nevyteka, ja ju dokonca peciem bez obalovania
ada13
mne to tiez zvykne vytekat ak sa ho snazim robit klasicky - vyprazat krajany a tak sa preto vzdy radsej vraciam k starej finte,ktoru ma naucila este ako mladu babu kamoska mojho stryka - postruhat na malickych slzickach,zmiesat iba s vajickom - pocet podla mnozstva syra,aby sa dali robit karbonatky - vyvalat ich iba v struhanke a vysmazit. je to rychle,dobre a za tie roky co to robim,sa mi este ani raz nestalo,ze by vytiekol-uspech je zaruceny a chutia vyborne!!!
anett91
veľmi zaujímavý nápad. :) chválim :) a určite nabudúce vyskúšam..a skúsim aj so šunkou ako písala @lauradu :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia