Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Keďže varíme tento týždeň z bravčového, tak samozrejme nemože chýbať recept na klasické bravčové rezne. Priateľ ich dnes chcel jesť,a tak mi vzkrsol nápad, že ich tiež uverejním.

2-3
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravila som si suroviny.
  2. Mäso som si umyla a nakrájala na plátky, naklepala, posolila. Potom so si pripravila suroviny na trojobal.
  3. Potom so jednotlivé mäsá obaľovala.
  4. Na rozpálenom oleji v panvici som mäsá vypražila.
  5. Po vypražení som dala rezne do misy z janskeho skla, na dno som dala papierový obrusok, aby odsal tuk. K rezňom sme mali ryžu a kompót, jablkový a broskyňový(domáci).