Vyprážaný rezeň Klasika fotorecept

dorisaDorisa, 64 ročná žena, Žiar nad Hronom, 8. marca 2011 19:52
Ďalšie jej recepty »

Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept)Foto: dorisa

Keďže varíme tento týždeň z bravčového, tak samozrejme nemože chýbať recept na klasické bravčové rezne. Priateľ ich dnes chcel jesť,a tak mi vzkrsol nápad, že ich tiež uverejním.

2-3
porcie
15 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2-3 ks
 na vyprážanie

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravila som si suroviny.

    Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso som si umyla a nakrájala na plátky, naklepala, posolila. Potom so si pripravila suroviny na trojobal.

    Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Potom so jednotlivé mäsá obaľovala.

    Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na rozpálenom oleji v panvici som mäsá vypražila.

    Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po vypražení som dala rezne do misy z janskeho skla, na dno som dala papierový obrusok, aby odsal tuk. K rezňom sme mali ryžu a kompót, jablkový a broskyňový(domáci).

    Vyprážaný rezeň Klasika (fotorecept) - obrázok 5
ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist