Vyprážané kuracie prsia v kukuričnej krupici fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 2. júla 2015

Dnešný pozdný obed..kuracie prsia som najprv namočila v smotanovo-vajcovej hmote a potom obalila v kukuričnej krupici..výborne chrumkavé..

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
podľa chuti
štipka
2 PL
1 ks
Príloha:
 nové varené




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia som umyla, osušila a pokrájala priečne na kúsky..kúsky som osolila, okorenila, namočila najprv do smotanovo-vajcovej hmoty a potom hneď do kukuričnej krupice..

    Vyprážané kuracie prsia v kukuričnej krupici (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    vyprážala som pomaly v horúcej masti..vybrala na kuchynský papier...pokiaľ sa mi vyprážali kuracie kúsky, ošúpala som si nové zemiaky a uvarila v osolenej vode..uvarené som poliala maslom a posypala zelerovou vňaťkou..

    Vyprážané kuracie prsia v kukuričnej krupici (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ak ich budem robiť po druhý krát, pridám do smotany troška pokrájaného cesnaku, dodá kukuričnej krupici výbornú chuť...prajem vám dobrú chuť..

    Vyprážané kuracie prsia v kukuričnej krupici (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

patroveckypitrs
Jednoduché a dobré jedlo ja tiež často používam kukuričnú strúhanku je to úplne iná chuť. Asi to urobím v nedeľu bude teplo a toto je rýchlo hotové. 5 *****.
junior
Pri takýchto receptoch človek ináč nemôže, len byť Vašim priaznivcom @Izabella929. Je to veľmi lákavé a určite sa do toho pustím. 5* ;-)
terinka55
Zabodovala si u mňa. Super jedlo. Pekne odprezentované. KK a 5*, chválim!
sracz
Čo je dobré a chutné, rozhodne sa samo chváli! Chcel by som sa dožiť jednej takej 5* porcie v Tvojej kuchyni @izabella929 milá! Až zablúdim k nám domov, určite Ťa neobídem a sľubujem, že nebudem klopkať prstami!
marta5
Má pravdu @srcz - dobré sa samo chváli. Robila som podobné s kukuričnými lupienkami /korn flakes/ skúsim podľa Teba,možno aj v nedeľu. Iste budú dobré a ten cesnak dodá chuť.Máš skvelé recepty-vďaka
dandika1
@izabella929 vdaka za ispiraciu,nevedela son co s kuratom no a je to vyriesene prsia podla Teba,stehna vykostim a urobim v teplovzdusnej friteze a ostatne na polievku ,pomohla si mi. Krasne nafotene,naservirovane 5***** si sikovna a velmi kreativna .Vdaka :-)))
ubka
@izabella929 jednoducho je z Teba "pokusitel" tvoje recepty sú lákavé na pohľad a chutné v realy, ako mnohé iné od teba aj tento recept nielen uložím ale aj urobím.
Pekný,nielen dnešný deň Tí želám.:-)
kecemis
Urcite velmi chutne. Pripravene s lahkostou a sarmom, tebe priznacnym.
mariamka
toto u nas boduje, kukuricnu krupicu mam v zasobe stale, ale obalit? to vie len Izabelka vymysliet
izabella929
@patroveckypitrs ,kukuričnú strúhanku síce nemám, ale krupicu som vyskúšala a bolo to úplne super chrumkavé..)@junior , som rada, že som vašim obľúbencom a veru si to aj vážim.-)nám toto jedlo chutilo, verím že bude aj vám...@terinka55 ,teším sa, že sa ti recept páči..)@sracz , verím, že aj tebe a tvojej rodinke bude chutiť..)@bambulkaaa , je to, presne tak ako píšeš..jednoduché, rýchle a fajné.-)@marta5 , kukuričné lupienky nekupujem, ale možno krupica sa ti aj bude páčiť..veľká vďaka za pochvalu receptov.-)@dandika1 , tiež máš rada všestranné využitie potravín, čo ma teší..ďakujem za láskavosť a pochvalu.-)@ubka ,teší ma, že sa ti moje recepty páčia a budem rada, ak ich vyskúšaš..tiež ti želám prekrásny víkend.-)@keremis ,veľmi pekne ďakujem za milú pochvalu.-)@mariamka ,verím, že sa ti bude páčiť mäsko obalené v krupici..už sa teším na odozvu.-) Všetkým vám úprimne ďakujem za milé slová, pochvalu aj komentáre.-)
aleana
Zaujímavý nápad, páči sa mi...Ukladám na vyskúšanie.
izabella929
@aleana ,teší ma, že sa ti recept páči.-)@dandika1 , ani nevieš, akú mám radosť, že si recept vyskúšala..nuž nedeľa bola veru horúca..) ďakujem vám obom za milé komentáre.-)
kecemis
@izabelka kedze sme mali taku mensiu oslavu, pripravil som kuracinu podla teba. Bolo to vyborne. Urcite to bude musiet byt castejsie. A navyse som vyskusal tymto sposobom aj huby. Velmi dobre, dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia