Vyprážaná kuracina

dorisa - fotkadorisa, 13. decembra 2010
Vyprážaná kuracina
Foto: dorisa

Vypražené kuriatko chutí vždy, či je to v lete, v zime, na sviatky,alebo len v obyčajný deň. Ja som ho spravila, lebo mám vnučku Zobraziť celý popisVypražené kuriatko chutí vždy, či je to v lete, v zime, na sviatky,alebo len v obyčajný deň. Ja som ho spravila, lebo mám vnučku a tá iné mäso neje, len kuracie.

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
 na vysmážanie
Na šalát potrebujeme:
500 g,v šupke uvarené
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Umyté a rozporcované kuriatko nakrájame na optimalne( menšie) kúsky, vhodné na vypraženie. Potom obalíme v trojobale a pomaly vypážame, nakoľko mäso pri kostiach može pri nedostatočnom vypražení ostať nedopečené.

    Vyprážaná kuracina - obrázok 1
  2. 2

    Podávame s ryžou, alebo so zemiakovou kašou a kompótom.

  3. 3

    Ako alternatívu na vianočné menu som pripravila aj slovenský zemiakový šalát bez majonezy.

    Vyprážaná kuracina - obrázok 3

Diskusia k receptu

jerica
@dorisa varíš ako na páse , kuriatko by som si aj teraz zmastila , tak, len s chlebom a uhorkou:-))mňamka vyprážané kuriatko:-))
danculka
Konečne som sa dostala ,ku tvojmu kuriatku,pri tých sladkostiach ,poľahoda...
jarunka
Ako to vsetko stihas ? Varis, pecies. Kuriatko-urobim ho v nedelu.
dorisa
@jarunka , ja totiž všetko, čo papáme aj fotím, teda, fotila som. Ďakujem za komentáre, všetkým.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia