Vynikajúci šalát z čínskej kapusty

lubenaLubena, recept pridal: 2. júna 2010 11:29Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Čínsku kapustu rozoberieme na listy, umyjeme a nakrájame na rezančeky - nachystajte si najväčšiu misu, bude toho totiž dosť, pridáme nadrobno nakrájanú uhorku, paradajky, postruhaný syr, kukuricu, a dobre premešiame, nezľaknite sa toho množstva, až to pustí šťavu, bude z toho polovička....mimochodom už teraz je to výborné. Dresing: zmiešame tatárku, horčicu, olej a ocot, zamiešame do šalátiku.....a jemne prisolíme podľa chuti, šupneme aspoň na 20 minút do chladničky, nech sa chute dobre premiešajú. A už je z neho len polovička.....:-)))...A s chuťou do neho.........



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jezibabka1, 2. júna 2010 o 14:26
    @lubena varenú zeleninu nemusím, ale šaláty z čerstvej lubim:))) určite skúsim aj tento:)


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:36
    niečo podobné robievam, pridávam tam aj hríbiky z konzervy, deti s manželom sa predbiehajú a ja len čakám, či mi niečo zostane...dík za pripomenutie


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:38
    a ešte som zabudla, dávam aj pórik a nadrobno nasekaný - nie pretlačený - cesnak


  • hefi, 3. júna 2010 o 09:03
    Ahoj Lubena, podobne pripravujem aj ja, ale namiesto kukurice dávam olivy a namiesto Eidamu kravský alebo ovčí syr a tiež ako milli2936 pridávam pórik. Bez tatárskej a horčice, polejem iba ochuteným olejom - jemne, posolím a dám trochu citrónovej šťavy. Dnes vyskušam Tvoj s kukuricou. Dík za recept.


  • ivet121, 3. júna 2010 o 12:50
    Ahojte, ja tiez robievam s roznymi obmenami. Dobry je aj ked pridame do zakladneho konzervu tunaka, alebo inu rybku z konzervy.


  • lubena, 3. júna 2010 o 13:01
    ďakujem za vnuknutie dalších možností určite to vyskušam ako napísala hefi a milli2936, vyskušam aj tuniak ale to bude asi iba pre mna lebo u nas doma nemaju moc radi tuniaka ale ja ho zbožnujem, takže diky za dalšie nápady...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist