Vynikajúci šalát z čínskej kapusty

lubenaLubena, recept pridal: 2. júna 2010 11:29Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

Čínsku kapustu rozoberieme na listy, umyjeme a nakrájame na rezančeky - nachystajte si najväčšiu misu, bude toho totiž dosť, pridáme nadrobno nakrájanú uhorku, paradajky, postruhaný syr, kukuricu, a dobre premešiame, nezľaknite sa toho množstva, až to pustí šťavu, bude z toho polovička....mimochodom už teraz je to výborné. Dresing: zmiešame tatárku, horčicu, olej a ocot, zamiešame do šalátiku.....a jemne prisolíme podľa chuti, šupneme aspoň na 20 minút do chladničky, nech sa chute dobre premiešajú. A už je z neho len polovička.....:-)))...A s chuťou do neho.........



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

6 komentárov k receptu
  • jezibabka1, 2. júna 2010 o 14:26
    @lubena varenú zeleninu nemusím, ale šaláty z čerstvej lubim:))) určite skúsim aj tento:)


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:36
    niečo podobné robievam, pridávam tam aj hríbiky z konzervy, deti s manželom sa predbiehajú a ja len čakám, či mi niečo zostane...dík za pripomenutie


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:38
    a ešte som zabudla, dávam aj pórik a nadrobno nasekaný - nie pretlačený - cesnak


  • hefi, 3. júna 2010 o 09:03
    Ahoj Lubena, podobne pripravujem aj ja, ale namiesto kukurice dávam olivy a namiesto Eidamu kravský alebo ovčí syr a tiež ako milli2936 pridávam pórik. Bez tatárskej a horčice, polejem iba ochuteným olejom - jemne, posolím a dám trochu citrónovej šťavy. Dnes vyskušam Tvoj s kukuricou. Dík za recept.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • ivet121, 3. júna 2010 o 12:50
    Ahojte, ja tiez robievam s roznymi obmenami. Dobry je aj ked pridame do zakladneho konzervu tunaka, alebo inu rybku z konzervy.


  • lubena, 3. júna 2010 o 13:01
    ďakujem za vnuknutie dalších možností určite to vyskušam ako napísala hefi a milli2936, vyskušam aj tuniak ale to bude asi iba pre mna lebo u nas doma nemaju moc radi tuniaka ale ja ho zbožnujem, takže diky za dalšie nápady...



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist