Vynikajúci šalát z čínskej kapusty

lubenaLubena, recept pridal: 2. júna 2010 11:29Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Čínsku kapustu rozoberieme na listy, umyjeme a nakrájame na rezančeky - nachystajte si najväčšiu misu, bude toho totiž dosť, pridáme nadrobno nakrájanú uhorku, paradajky, postruhaný syr, kukuricu, a dobre premešiame, nezľaknite sa toho množstva, až to pustí šťavu, bude z toho polovička....mimochodom už teraz je to výborné. Dresing: zmiešame tatárku, horčicu, olej a ocot, zamiešame do šalátiku.....a jemne prisolíme podľa chuti, šupneme aspoň na 20 minút do chladničky, nech sa chute dobre premiešajú. A už je z neho len polovička.....:-)))...A s chuťou do neho.........



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jezibabka1, 2. júna 2010 o 14:26
    @lubena varenú zeleninu nemusím, ale šaláty z čerstvej lubim:))) určite skúsim aj tento:)


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:36
    niečo podobné robievam, pridávam tam aj hríbiky z konzervy, deti s manželom sa predbiehajú a ja len čakám, či mi niečo zostane...dík za pripomenutie


  • mili2936, 3. júna 2010 o 07:38
    a ešte som zabudla, dávam aj pórik a nadrobno nasekaný - nie pretlačený - cesnak


  • hefi, 3. júna 2010 o 09:03
    Ahoj Lubena, podobne pripravujem aj ja, ale namiesto kukurice dávam olivy a namiesto Eidamu kravský alebo ovčí syr a tiež ako milli2936 pridávam pórik. Bez tatárskej a horčice, polejem iba ochuteným olejom - jemne, posolím a dám trochu citrónovej šťavy. Dnes vyskušam Tvoj s kukuricou. Dík za recept.


  • ivet121, 3. júna 2010 o 12:50
    Ahojte, ja tiez robievam s roznymi obmenami. Dobry je aj ked pridame do zakladneho konzervu tunaka, alebo inu rybku z konzervy.


  • lubena, 3. júna 2010 o 13:01
    ďakujem za vnuknutie dalších možností určite to vyskušam ako napísala hefi a milli2936, vyskušam aj tuniak ale to bude asi iba pre mna lebo u nas doma nemaju moc radi tuniaka ale ja ho zbožnujem, takže diky za dalšie nápady...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist