Vyborná tenučká pizza

egreskaEgreska, 38 ročná žena, Ružomberok, 4. januára 2010 18:35
Ďalšie jej recepty »

Vyborná tenučká pizzaFoto: egreska
15 min
na 220 °C

Suroviny

Cesto na jeden plech:
1/3 kocky
1/2  čl
1/2 šalky
1 1/2 šalky
1 čl
1 PL

Postup prípravy

  1. 1

    Suroviny na cesto zmiesime bud v pekarni alebo ručne a nechame kysnut 1/2 hod. Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist