Vyborná tenučká pizza

Vyborná tenučká pizza
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 4. januára 2010 18:35Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
minút
na 220 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny na cesto zmiesime bud v pekarni alebo ručne a nechame kysnut 1/2 hod. Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • taubi49, 5. januára 2010 o 10:38
    Len malú otázočku, šálka to je asi aký objem , doma mám aj menšie šálky aj väčšie šálky, tak akú použiť aby mi to pasovalo na to droždie?


  • egreska, 5. januára 2010 o 10:53
    Ahoj,použivam 2,5 dcl šalku.


  • salajka, 5. januára 2010 o 13:05
    Recepty treba kontrolovať, podľa mňa 1 a pol šálky (1 1/2) oleja na pol (1/2) šálky múky je asi trošku veľa, veď tá múka bude v oleji plávať.


  • egreska, 5. januára 2010 o 13:08
    Je to napisane dobre,tak ako to ma byt..ešte raz si to prečitaj...


  • bozulka, 5. januára 2010 o 15:34
    recept je opravdu dobry,ja ho pouzivam vyse 30 rokov aj tie naplne len trosku striedam pridavam sampinony,olivy mozarelu,rozne syry podla toho co dom a hlavne chladnicka da, len slaninku som v ramci zdravej vyzivy uz pred rokmi vypustila.A co je velmi dolezite-chce to originalne OREGANO / italske alebo rakuske/.


  • toadie2000, 1. apríla 2010 o 08:31
    je výborná!!!! odporúčam


  • vikinkake1, 21. februára 2011 o 19:18
    Musím potvrdiť, ak máte pekárničku, je to výborné. A šálky, sú z umelej hmoty, sú súčasť pekárničky. Myslím, že 1dl :-) Dobrú chuť



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist