Vyborná tenučká pizza

Vyborná tenučká pizza
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 4. januára 2010 18:35Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
minút
na 220 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny na cesto zmiesime bud v pekarni alebo ručne a nechame kysnut 1/2 hod. Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • taubi49, 5. januára 2010 o 10:38
    Len malú otázočku, šálka to je asi aký objem , doma mám aj menšie šálky aj väčšie šálky, tak akú použiť aby mi to pasovalo na to droždie?


  • egreska, 5. januára 2010 o 10:53
    Ahoj,použivam 2,5 dcl šalku.


  • salajka, 5. januára 2010 o 13:05
    Recepty treba kontrolovať, podľa mňa 1 a pol šálky (1 1/2) oleja na pol (1/2) šálky múky je asi trošku veľa, veď tá múka bude v oleji plávať.


  • egreska, 5. januára 2010 o 13:08
    Je to napisane dobre,tak ako to ma byt..ešte raz si to prečitaj...


  • bozulka, 5. januára 2010 o 15:34
    recept je opravdu dobry,ja ho pouzivam vyse 30 rokov aj tie naplne len trosku striedam pridavam sampinony,olivy mozarelu,rozne syry podla toho co dom a hlavne chladnicka da, len slaninku som v ramci zdravej vyzivy uz pred rokmi vypustila.A co je velmi dolezite-chce to originalne OREGANO / italske alebo rakuske/.


  • toadie2000, 1. apríla 2010 o 08:31
    je výborná!!!! odporúčam


  • vikinkake1, 21. februára 2011 o 19:18
    Musím potvrdiť, ak máte pekárničku, je to výborné. A šálky, sú z umelej hmoty, sú súčasť pekárničky. Myslím, že 1dl :-) Dobrú chuť



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist