Vyborná tenučká pizza

Vyborná tenučká pizza
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 4. januára 2010 18:35Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
minút
na 220 °C

Postup prípravy receptu

Suroviny na cesto zmiesime bud v pekarni alebo ručne a nechame kysnut 1/2 hod. Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

7 komentárov k receptu
  • taubi49, 5. januára 2010 o 10:38
    Len malú otázočku, šálka to je asi aký objem , doma mám aj menšie šálky aj väčšie šálky, tak akú použiť aby mi to pasovalo na to droždie?


  • egreska, 5. januára 2010 o 10:53
    Ahoj,použivam 2,5 dcl šalku.


  • salajka, 5. januára 2010 o 13:05
    Recepty treba kontrolovať, podľa mňa 1 a pol šálky (1 1/2) oleja na pol (1/2) šálky múky je asi trošku veľa, veď tá múka bude v oleji plávať.


  • egreska, 5. januára 2010 o 13:08
    Je to napisane dobre,tak ako to ma byt..ešte raz si to prečitaj...


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • bozulka, 5. januára 2010 o 15:34
    recept je opravdu dobry,ja ho pouzivam vyse 30 rokov aj tie naplne len trosku striedam pridavam sampinony,olivy mozarelu,rozne syry podla toho co dom a hlavne chladnicka da, len slaninku som v ramci zdravej vyzivy uz pred rokmi vypustila.A co je velmi dolezite-chce to originalne OREGANO / italske alebo rakuske/.


  • toadie2000, 1. apríla 2010 o 08:31
    je výborná!!!! odporúčam


  • vikinkake1, 21. februára 2011 o 19:18
    Musím potvrdiť, ak máte pekárničku, je to výborné. A šálky, sú z umelej hmoty, sú súčasť pekárničky. Myslím, že 1dl :-) Dobrú chuť



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v chorvátskej Dalmácii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Andrea2005 z Chorvátska.

Varecha 17/2014: Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.

Veľká noc v Holandsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes píše Janger.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist