Vínové krehké koláčiky

zlota1Zlota1, recept pridal: 22. novembra 2013 17:51Ďalšie jeho recepty

Suroviny

50
porcií
125
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

všetko okrem cukru zmiešame dokopy a vypracujeme pevné cesto,ktoré zabalíme do fólie a dáme na 2 hod odpočívať do chladničky.Potom cesto rozvaľkáme a vykrajujeme rôzne tvary,prípadne radielkom nakrájame na malé kúsky.Pečieme v predohriatej rúre asi na 180 st doružova.Ešte teplé obalíme v pr.cukre zmiešanom s 1 bal.vanilkového cukru.dobrú chuť



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tiginko, 22. novembra 2013 o 18:48
    prepáč @zlota1 ale to si už radšej nemala dať žiadnu fotku, ako toto...vyzerá to ako odpad


  • evkalibka, 22. novembra 2013 o 18:54
    sladké vínové koláčiky sú náhodou výborné len ja nedávam stužený tuk ale maslo


  • sany11, 22. novembra 2013 o 21:31
    Milujem vínové kolaciky


  • ariela6, 22. novembra 2013 o 23:38
    ten obrazok je naozaj zvlaštný


  • eviana, 23. novembra 2013 o 09:25
    @Zlota1 , prelož ich zopár na tanierik a cvakni ešte raz, bárs aj mobilom, nech lepšie vidno aké sú krásne, chutné, krehké... pretože ja viem, že tento druh pečivka je úžasný... ďakujem za pripomenutie receptu, ukladám a isto vyskúšam :)


  • radulienka, 23. novembra 2013 o 17:46
    No jasné, zase perfektná @tiginko kritizuje neohavným spôsobom. Fotka nie je veľmi pekná, ale ako @eviana píše, fotka sa dá ešte raz vložiť, koláčky sú však chutné, vyskúšaqm aj s maslom, ako píše @evkalibka , vďaka za pekný recept...


  • noma111, 23. novembra 2013 o 18:03
    robievam smotanové,ale tento rok vyskúšam asi vínové :-)


  • tiginko, 23. novembra 2013 o 18:41
    tak ja naozaj neviem, čo je zlé na neohavnom spôsobe


  • afataga, 23. novembra 2013 o 18:44
    co je neohavny sposob?


  • radulienka, 23. novembra 2013 o 21:07
    Dve múdre komentátorky, keby vám tak niekto napísal, že vaše výtvory vyzerajú ako odpad, ako by ste to brali?


  • sovka62, 23. novembra 2013 o 21:33
    Tento recept mám už roky, sú naozaj výborné. A vždy keď ho vidím, napadne mi komentár, s ktorým mi recept napísaný na kúsku papiera (a mám ho na ňom doteraz) priateľka podala. Znel: "A tý ci, Efka, vydržá..... (malá pauza na premyslenie pokračovania) .....dokád ich nezíte."



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist