Vínové krehké koláčiky

zlota1Zlota1, recept pridal: 22. novembra 2013 17:51Ďalšie jeho recepty

Suroviny

50
porcií
125
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

všetko okrem cukru zmiešame dokopy a vypracujeme pevné cesto,ktoré zabalíme do fólie a dáme na 2 hod odpočívať do chladničky.Potom cesto rozvaľkáme a vykrajujeme rôzne tvary,prípadne radielkom nakrájame na malé kúsky.Pečieme v predohriatej rúre asi na 180 st doružova.Ešte teplé obalíme v pr.cukre zmiešanom s 1 bal.vanilkového cukru.dobrú chuť



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tiginko, 22. novembra 2013 o 18:48
    prepáč @zlota1 ale to si už radšej nemala dať žiadnu fotku, ako toto...vyzerá to ako odpad


  • evkalibka, 22. novembra 2013 o 18:54
    sladké vínové koláčiky sú náhodou výborné len ja nedávam stužený tuk ale maslo


  • sany11, 22. novembra 2013 o 21:31
    Milujem vínové kolaciky


  • ariela6, 22. novembra 2013 o 23:38
    ten obrazok je naozaj zvlaštný


  • eviana, 23. novembra 2013 o 09:25
    @Zlota1 , prelož ich zopár na tanierik a cvakni ešte raz, bárs aj mobilom, nech lepšie vidno aké sú krásne, chutné, krehké... pretože ja viem, že tento druh pečivka je úžasný... ďakujem za pripomenutie receptu, ukladám a isto vyskúšam :)


  • radulienka, 23. novembra 2013 o 17:46
    No jasné, zase perfektná @tiginko kritizuje neohavným spôsobom. Fotka nie je veľmi pekná, ale ako @eviana píše, fotka sa dá ešte raz vložiť, koláčky sú však chutné, vyskúšaqm aj s maslom, ako píše @evkalibka , vďaka za pekný recept...


  • noma111, 23. novembra 2013 o 18:03
    robievam smotanové,ale tento rok vyskúšam asi vínové :-)


  • tiginko, 23. novembra 2013 o 18:41
    tak ja naozaj neviem, čo je zlé na neohavnom spôsobe


  • afataga, 23. novembra 2013 o 18:44
    co je neohavny sposob?


  • radulienka, 23. novembra 2013 o 21:07
    Dve múdre komentátorky, keby vám tak niekto napísal, že vaše výtvory vyzerajú ako odpad, ako by ste to brali?


  • sovka62, 23. novembra 2013 o 21:33
    Tento recept mám už roky, sú naozaj výborné. A vždy keď ho vidím, napadne mi komentár, s ktorým mi recept napísaný na kúsku papiera (a mám ho na ňom doteraz) priateľka podala. Znel: "A tý ci, Efka, vydržá..... (malá pauza na premyslenie pokračovania) .....dokád ich nezíte."



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2015: Voňavá kuchyňa Voňavá kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 17. apríla v denníku Pravda.


TOPlist