Vínna klobása

Vínna klobása
Foto: stefanm
stefanmStefanm, recept pridal: 16. júla 2010 13:02Ďalšie jeho recepty

Takéto klobásky si robím na vianoce do kapustnice no a vždy si odložím niekoľko kúskov do mrazničky.A pretože asi pôjdeme ma väčší nákup mäsa tak si robím priestor v mrazničke a došlo aj na klobásky.No a je tam , milá jezibabka1 , aj pivečko!!

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na kocky,dobre nasolíme a necháme najmenej 1 hod.odležať.Potom ho pomelieme spolu s v troche mlieka namočených pokrájanych a vytlačených rožkov.Hmotu preložíme do kutra,pridáme koreniny,roztlačeny cesnak,zbytok mlieka,smotanu a víno.Rozkutrujeme na jemnú hmotu a plníme pomocou nadstavca na mlynček do črievok. Klobásky opekáme v rúre na plechu vyloženom pečiacim papierom za občasného potierania olejom.Podávame so zemiakovou kašou a opraženou kyslou kapustou alebo s horčicou,baraním rohom a chlebíkom. Hojne zapíjame pivom.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

3 komentáre k receptu
  • honestka, 17. júla 2010 o 19:12
    @Stefanm : ked su tam tie rozky v klobaske, nekvasia, ked dlhsie stoja? davate ich aj vyudit alebo peciete vzdy cerstve? dakujem.


  • stefanm, 18. júla 2010 o 07:37
    honestka - Sú to neúdené klobásky.Môžu sa pred pečením uvariť a potom dať zapiecť alebo grilovaťSú podobné ako tie zo supermarketou,také tenké,grilovacie klobásky...Ja ich mám v mrazničke.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • sbohemrozume, 1. augusta 2010 o 15:42
    Do mrazničkyje dáváš tepelně upravené nebo syrové?



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Bulharsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Alex37 píše o bulharskej Veľkej noci.

Veľká noc v Kanade
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O kanadskej Veľkej noci píše Kecemis.

Veľká noc v chorvátskej Dalmácii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Andrea2005 z Chorvátska.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist