Vínna klobása

Vínna klobása
Foto: stefanm
stefanmStefanm, recept pridal: 16. júla 2010 13:02Ďalšie jeho recepty

Takéto klobásky si robím na vianoce do kapustnice no a vždy si odložím niekoľko kúskov do mrazničky.A pretože asi pôjdeme ma väčší nákup mäsa tak si robím priestor v mrazničke a došlo aj na klobásky.No a je tam , milá jezibabka1 , aj pivečko!!

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na kocky,dobre nasolíme a necháme najmenej 1 hod.odležať.Potom ho pomelieme spolu s v troche mlieka namočených pokrájanych a vytlačených rožkov.Hmotu preložíme do kutra,pridáme koreniny,roztlačeny cesnak,zbytok mlieka,smotanu a víno.Rozkutrujeme na jemnú hmotu a plníme pomocou nadstavca na mlynček do črievok. Klobásky opekáme v rúre na plechu vyloženom pečiacim papierom za občasného potierania olejom.Podávame so zemiakovou kašou a opraženou kyslou kapustou alebo s horčicou,baraním rohom a chlebíkom. Hojne zapíjame pivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • honestka, 17. júla 2010 o 19:12
    @Stefanm : ked su tam tie rozky v klobaske, nekvasia, ked dlhsie stoja? davate ich aj vyudit alebo peciete vzdy cerstve? dakujem.


  • stefanm, 18. júla 2010 o 07:37
    honestka - Sú to neúdené klobásky.Môžu sa pred pečením uvariť a potom dať zapiecť alebo grilovaťSú podobné ako tie zo supermarketou,také tenké,grilovacie klobásky...Ja ich mám v mrazničke.


  • sbohemrozume, 1. augusta 2010 o 15:42
    Do mrazničkyje dáváš tepelně upravené nebo syrové?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist