Vianočný punč

Peter Ďurčo
šéfkuchár reštaurácie TOP Restaurant, 18. decembra 2009 11:03
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Vianočný punčFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
6-8
porcií
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Uvaríme čierny čaj, prilejeme víno a rum. Pomiešame, zohrejeme. Dochutíme medom, citrónovou šťavou a pomarančom. Časť pomaranča môžeme do punču nakrájať, z časti môžeme použiť šťavu.

  2. 2

    Punč možno všelijako zlepšovať, napríklad škoricou, klinčekom alebo badiánom. Punč sa pije pred Vianocami s rodinou a priateľmi doma alebo na sviatočných trhoch.

  3. 3

    Zvykne sa pripravovať aj na firemných vianočných večierkoch a pomaly preniká dokonca aj na domáce zabíjačky.

ohodnoť recept:
Hlasovali 4 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist