Vianočný punč

Vianočný punč
Foto: soniatko
soniatkoSoniatko, recept pridal: 22. novembra 2011 19:57Ďalšie jeho recepty

Zahájila som sezónu :o) kto sa pridá?

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu a cukor dáme variť. Po zovretí pridáme čaj a zmes na varené víno a na kolieska nakrájané ovocie, škoricu a klinčeky. Prilejeme víno, opať privedieme do varu a nakoniec prilejeme rum.Už nevaríme!

2

Je to nenormálna mňamka, ale bacha lebo riadne kope :o)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • annabiel, 23. novembra 2011 o 14:42
    Tiež robievam, ale pridávam aj na kocky nakrájané jablčka, Máš pravdu je to mňamka!


  • akeber, 24. novembra 2011 o 13:26
    ja určite...u nás sa na Mikuláša varí v kotli...a zíde sa celá dedina....:-))


  • 3sandra3, 24. novembra 2011 o 14:25
    všetci sa pridáme, neboj, o chvíľu bude o neho dopyt


  • kucharka100, 24. novembra 2011 o 15:26
    @Soniatko veru už pomaly aj aktuálne....okrem teda aj vareného vínka do tých tmavých studených dní. Ale na zdravie !


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 12:59
    soniatko ,ty pokušiteľka, do Vianoc by so 100x vypila, che...-:-)))


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 13:00
    P.s. poriadne by kopalo, keby si tam šmrncla aj trochu rumu, vieš???


  • soniatko, 23. októbra 2013 o 05:30
    @medulienka122 150ml je malo? :o))) mam pocit ze tento rok zahajim sezonu este skor ako vlani



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist