Vianočný punč

Vianočný punč
Foto: soniatko
soniatkoSoniatko, recept pridal: 22. novembra 2011 19:57Ďalšie jeho recepty

Zahájila som sezónu :o) kto sa pridá?

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu a cukor dáme variť. Po zovretí pridáme čaj a zmes na varené víno a na kolieska nakrájané ovocie, škoricu a klinčeky. Prilejeme víno, opať privedieme do varu a nakoniec prilejeme rum.Už nevaríme!

2

Je to nenormálna mňamka, ale bacha lebo riadne kope :o)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • annabiel, 23. novembra 2011 o 14:42
    Tiež robievam, ale pridávam aj na kocky nakrájané jablčka, Máš pravdu je to mňamka!


  • akeber, 24. novembra 2011 o 13:26
    ja určite...u nás sa na Mikuláša varí v kotli...a zíde sa celá dedina....:-))


  • 3sandra3, 24. novembra 2011 o 14:25
    všetci sa pridáme, neboj, o chvíľu bude o neho dopyt


  • kucharka100, 24. novembra 2011 o 15:26
    @Soniatko veru už pomaly aj aktuálne....okrem teda aj vareného vínka do tých tmavých studených dní. Ale na zdravie !


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 12:59
    soniatko ,ty pokušiteľka, do Vianoc by so 100x vypila, che...-:-)))


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 13:00
    P.s. poriadne by kopalo, keby si tam šmrncla aj trochu rumu, vieš???


  • soniatko, 23. októbra 2013 o 05:30
    @medulienka122 150ml je malo? :o))) mam pocit ze tento rok zahajim sezonu este skor ako vlani



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist