Vianočný punč

Vianočný punč
Foto: soniatko
soniatkoSoniatko, 30 ročná žena, recept pridala: 22. novembra 2011 19:57Ďalšie jej recepty

Zahájila som sezónu :o) kto sa pridá?

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu a cukor dáme variť. Po zovretí pridáme čaj a zmes na varené víno a na kolieska nakrájané ovocie, škoricu a klinčeky. Prilejeme víno, opať privedieme do varu a nakoniec prilejeme rum.Už nevaríme!

2

Je to nenormálna mňamka, ale bacha lebo riadne kope :o)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • annabiel, 23. novembra 2011 o 14:42
    Tiež robievam, ale pridávam aj na kocky nakrájané jablčka, Máš pravdu je to mňamka!


  • akeber, 24. novembra 2011 o 13:26
    ja určite...u nás sa na Mikuláša varí v kotli...a zíde sa celá dedina....:-))


  • 3sandra3, 24. novembra 2011 o 14:25
    všetci sa pridáme, neboj, o chvíľu bude o neho dopyt


  • kucharka100, 24. novembra 2011 o 15:26
    @Soniatko veru už pomaly aj aktuálne....okrem teda aj vareného vínka do tých tmavých studených dní. Ale na zdravie !


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 12:59
    soniatko ,ty pokušiteľka, do Vianoc by so 100x vypila, che...-:-)))


  • medulienka122, 22. novembra 2012 o 13:00
    P.s. poriadne by kopalo, keby si tam šmrncla aj trochu rumu, vieš???


  • soniatko, 23. októbra 2013 o 05:30
    @medulienka122 150ml je malo? :o))) mam pocit ze tento rok zahajim sezonu este skor ako vlani



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist