Venčeky z odpalovaného cesta

vodnarka1980Vodnarka1980, 36 ročná žena, Nórsko, 10. novembra 2010 8:57
Ďalšie jej recepty »

Tento recept pochádza od mojej maminy a ja ho robievam pri každej príležitosti napr.meniny narodeniny krst svadba.Avždy ostane prazdna tacka a pochvala ktorá zahreje pri srdiečku.

30ks
porcií
60 min
príprava
45 min
na 180 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Vodu a olej dame na šporak variť.

  2. 2

    Ked to vrie prisipávame si postupne muku ktoru môžme zmiešať aj dokopy a miešame pokim nam nevznykne hustá kaša ktoru potom dáme vychladnuť ale nie celkom musí ostať taká letnulinká.

  3. 3

    .Potom si do tej masy postupne pridávame vajíčka ja to miešam mixérom a ked je to vymiešané cuk.vreckom sterieky venčeky na plech.Po upečení sa ich snažíme poprekrajovať na pol vrch a spodok.

  4. 4

    Plnka:Mlieko si uvaríme s cukrom a vanil .cukrom a ked nam to vrie pridame si kus odobratého mliečka s tých 7 dcl a rozmiešané zo zlatym klasom a uvaríme pudig ked puding vychladne.Vyšľaháme si maslo do ktorého pridavame vychladnutý pding a môžme pridať do plnky pre chuť a vônu kusok rumu.

ohodnoť recept:
Hlasovali 4 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist