Veľmi jednoduché muffiny

Veľmi jednoduché muffiny
Foto: renate
renateRenate, recept pridal: 15. januára 2012 14:18Ďalšie jeho recepty

dnes som premýšľala, ako to spraviť, aby som umlčala chuť na sladké mojej rodinke a pritom sa nenarobila! Našla som tu rôzne recepty na mufiny, niečo som pridala, niečoho som ubrala....v konečnom dôsledku to rodinke veľmi chutnalo. Aj ja mám mufinku pred sebou, k tomu šálku voňavej kávičky a tak sa s vami o ten recept podelím.....

Suroviny

20
minút
príprava
10-15
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

všetky prísady si v miske dôkladne premiešame metličkou, kým nie je hmota úplne hladká a nadýchaná. ( okrem nasekanej čokolády) Zmes opatrne ponalievame do papierových košíčkov asi do 3/4 košíčka.
Veľmi jednoduché muffiny - obrázok 1

2

...naukladáme nasekanú čokoládu. Môže byť akákoľvek, ja som použila čokoládových Mikulášov a čertov :-)))
Veľmi jednoduché muffiny - obrázok 2

3

pečieme vo vopred vyhriatej trúbe pri teplote asi 170 stupňov ( mám teplovzdušnú, takže vy si to musíte prispôsobiť)....po vychladnutí posypeme práškovým cukrom ( alebo nie) :-D Dobrú chuť! O deň neskôr som vyskúšala aj malú obmenu.....namiesto krupice som dala polohrubú múku a cesto rozdelila na bielu a hnedú časť. Na biele cesto som položila jahodu a zaliala to tmavým cestom....takže variácie sú fakt nevyčerpateľné. :-P
Veľmi jednoduché muffiny - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 15. januára 2012 o 19:22
    vyzeraju krasne


  • 3sandra3, 15. januára 2012 o 19:42
    jednoduché a chutné... vyzerajú fakt skvele


  • evusik, 15. januára 2012 o 20:27
    ja mám tiež tento recept a robím len podľa neho, pretože sa dajú robíť rôzne druhy, podľa toho čo pridám: kakao, čokoláda, kokos, ovocie, nutelu... a sú fakt výborné.
    aby ti držali pri pečení tvar dávaš po dva košíčky? alebo stačí jeden?
    » varecha.pravda.sk/recepty/muffinky/5684-recept.html...


  • renama, 15. januára 2012 o 21:03
    no tak tieto vyskúšam zajtra.....dnes už je neskoro, ale vyzerajú super a sú ozaj jednoduché ;)


  • gabbriella, 15. januára 2012 o 21:08
    určite vyskúšam


  • evas13, 16. januára 2012 o 10:40
    vaskúšam a máš ich veľmi pekné.


  • tykadielko, 16. januára 2012 o 11:14
    Vyzerajú úžasne a jednoducho a mňaaaaaamkovo....zas si tí moji zamlsajú...xixi


  • bambulka51, 16. januára 2012 o 17:43
    ...šikovné,urobím si-díky...


  • renate, 16. januára 2012 o 19:34
    Ďakujem všetkým, ste milí....a Evušik, dala som po jednom košíčku, držalo to. No asi to záleží aj na košíčkoch, či sú dosť pevné.


  • renama, 17. januára 2012 o 15:24
    práve ich pečiem, už druhý deň po sebe, asi som mala malé šálky ;)


  • renate, 17. januára 2012 o 17:35
    :-D tak to ma vemi teší!


  • svetlana70, 18. januára 2012 o 17:51
    dnes som našla tento recept....hneď aj upiekla.....a všetci si pošmákli.....výborné boli....jednoduché a rýchle.......


  • coldbery, 21. januára 2012 o 19:51
    Výborny ,rýchly a chutný koláčik.....veľmi mi chutil ♥


  • coldbery, 29. februára 2012 o 14:51
    Krásne muffinky.....mňam...mňam...


  • ltanina, 17. marca 2012 o 11:17
    Dnes som ich robila druhý raz podľa Vášho receptu, sú výborné, všetkým chutili


  • kj, 4. marca 2013 o 17:37
    mozem ich dat aj do silikonovej formy



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist