Variácie bylinkového masla

Autor receptu: mirusia

Využitie je veľmi jednoduché - nie vždy mám ráno čas a chuť prplať sa s čistením cesnaku, dochucovaním, miešaním a pod. Je to rýchle, jednoduché, decká si to bleskovo natrú na chleba do školy a variácií je veľa. 2 najpoužívanejšie...

5 minút
príprava

Postup

  1. 1.Maslo si roztopíme, pridáme lyžicu smotany, rozmiešame.
  2. Dochutíme soľou a 2 PL korením (mala som z jarmoku celý balík s názvom Bylinkové máslo).
  3. Nakoniec určite pridávame u nás cesnak. Vylejeme do formičky a necháme stuhnúť. Niekedy len rozmiešam maslo s cesnakom a strašne rýchlo sa zje.
  4. 2. Postup ako pri prvom - roztopené maslo, smotana, soľ, cesnak a nasekané cíbiky.