Varená špargľa s holandskou omáčkou

marisee - bez fotkymarisee, 14. apríla 2014
Varená špargľa s holandskou omáčkou
Foto: marisee

rýchla holandská omáčka je v samostatnom recepte

2
porcie
1 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Umytú zelenú špargľu vložte do hrnca s vodou a soľou.

  2. 2

    Po dosiahnutí varu varte 10 minút.

  3. 3

    Servirujte na tanieri preliatu teplou holandskou omáčkou.

    Varená špargľa s holandskou omáčkou - obrázok 3
  4. 4

    Ako predjedlo nalejte holanskú omáčku do úzkeho pohárika a vložte niekoľko kusov špargle.

    Varená špargľa s holandskou omáčkou - obrázok 4

Diskusia k receptu

pusta
krásny recept na špargľu :-)
*****
grandma
A tá omáčka je akože hotová? Tak to je teda dosť jednoduchý recept.
safran
nenapadlo by mi použiť čiernu himalájsku soľ, vyskúšam
evanaaa
Niekde tu je aj recept na holandskú omáčku a tiež sa dá robiť viacerými spôsobmi, nič by sa nestalo, ak by si bola dala tvoj recept na ňu.
safran
kala namak = čierna himalájska soľ :-) pre neznalých, stačí googliť :)
evanaaa
Nevidela som, ale už vidím, hehe :-), inak, je ich tu viac.......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia