Vajíčkový šalát

niky48 - fotkaniky48, 5. marca 2012

1.Natvrdo uvarené vajcia olúpeme,varené zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu očistíme a nadrobno nasekáme,uhorky tiež pokrájame na drobné kúsky. Všetko dáme do Zobraziť celý popis1.Natvrdo uvarené vajcia olúpeme,varené zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu očistíme a nadrobno nasekáme,uhorky tiež pokrájame na drobné kúsky. Všetko dáme do misy. 2.Majonézu vymiešame s horčicou,octom,osolíme,okoreníme.Vajcia,zemiaky,uhorky a cibuľu jemne premiešame s majonézou.Možeme podávať vo vyvarených vajcových škrupinkách.

20 minút
príprava

Suroviny

5 natvrdo
100 g varených v šupke
75 g
50 g
100 g
1 lyžica




Postup

  1. 1

    1.Natvrdo uvarené vajcia olúpeme,varené zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu očistíme a nadrobno nasekáme,uhorky tiež pokrájame na drobné kúsky. Všetko dáme do misy.

  2. 2

    2.Majonézu vymiešame s horčicou,octom,osolíme,okoreníme.Vajcia,zemiaky,uhorky a cibuľu jemne premiešame s majonézou.Možeme podávať vo vyvarených vajcových škrupinkách.

Diskusia k receptu

1zdenko
Dobry recept, uz som ho vyskusal. Len tie skrupiny sa mi nepodarilo "zachranit"... Mas nejaky navod, ako vylupnut vajcia a zachranit skrupiny?
duschko
Sikovna slecna a urcite aj tvoj salatik je velmi chutny. Bolo by dobre vyskusat. Ja robim bez zemiakov a octu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia