Úžasný tvarohový koláč (fotorecept)

Úžasný tvarohový koláč (fotorecept)
Foto: smorko
smorkoSmorko, recept pridal: 13. marca 2012 13:29Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vajcia,kryštálový cukor, olej, hl.múka, prášok do pečiva, vanilkový cukor, mlieko-všetko spolu vymiešať, do polovice pridať kakao.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 1

2

Bielu časť cikcakovito dať na vymazaný a vysypaný plech a potom do prázdnych miest pridať tmavú časť cesta, dať upiecť.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 2

3

KRÉM: mlieko, zlaté klasy a kryštálový cukor uvariť, do horúceho dať heru a tvarohy,poriadne vymiešať a dať na cesto.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 3

4

POLEVA: čokoládu na varenie si rozpustíme a vmiešame do kyslých smotán.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 4

5

Použila som jednu 400ml smotanu.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 5

6

Túto polevu natrieme na koláč a dáme do chladničky stuhnúť.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 6

7

Ešte pohľad pred vložením do chladničky.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 7

8

Prajem dobrú chuť!
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 14 ľudí (4,4 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist