Úžasný tvarohový koláč (fotorecept)

Úžasný tvarohový koláč (fotorecept)
Foto: smorko
smorkoSmorko, recept pridal: 13. marca 2012 13:29Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vajcia,kryštálový cukor, olej, hl.múka, prášok do pečiva, vanilkový cukor, mlieko-všetko spolu vymiešať, do polovice pridať kakao.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 1

2

Bielu časť cikcakovito dať na vymazaný a vysypaný plech a potom do prázdnych miest pridať tmavú časť cesta, dať upiecť.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 2

3

KRÉM: mlieko, zlaté klasy a kryštálový cukor uvariť, do horúceho dať heru a tvarohy,poriadne vymiešať a dať na cesto.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 3

4

POLEVA: čokoládu na varenie si rozpustíme a vmiešame do kyslých smotán.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 4

5

Použila som jednu 400ml smotanu.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 5

6

Túto polevu natrieme na koláč a dáme do chladničky stuhnúť.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 6

7

Ešte pohľad pred vložením do chladničky.
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 7

8

Prajem dobrú chuť!
Úžasný tvarohový koláč (fotorecept) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 11 ľudí (4,4 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist