Už to kvičí na ihličí

peter64 - fotkapeter64, 30. apríla 2011

tento recept mám z jedného časopisu kde ho publikoval Oldo Hlavaček.

Suroviny

Pre dve osoby:
500 g
500 g
1 ks
100 g
2 ks
1 dl
0,5 dl
3 PL
3 PL
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mäso sme rozporciovali na približne 1cm hrubé filety,posolime a necháme hodinu postať.Potom ho naložíme do nálevu,ktorý pripravíme z vína,ginu,horčice,kečupu a korenín(čili a iné štipľavé korenie podľa chuti).Necháme deň odležať.Očistenú cibuľu nakrájame na kolieska.Na obdĺžnik alobalu navrstvíme postupne kolieska cibule,mäsa a slaniny.Zavinieme, dáme na pekáč a pečieme v rúre zhruba 80minút pri 200 stupňoch.Podávame s pečenými zemiakmi,broskyňami a omáčku.Omáčka:Zmiešame smotanu,majonézu,pretlačený cesnak,kečup,soľ a papriku.

Diskusia k receptu

valeri
tento recept mám už niekoľko rokov z toho istého zdroja aj ja, robila som ho niekoľkokrát, je to jedlo hodné gurmánov.
matogusto
Výborný recept.
Dlhé roky to pečieme vždy na Silvestra.
Mňam ?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia