Uhorkový šalát

Uhorkový šalát
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 27. novembra 2009 15:02Ďalšie jeho recepty

Chutná príloha k mnohým jedlám.


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Očistíme si uhorky. Nakrájame ich na kolieska na struháku.

2

Zalejeme vodou. Podľa chuti osolíme, okoreníme čiernym korením, pridáme 2 polievkové lyžice práškového cukru, ocot. Všetko premiešame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    milan21, 28. novembra 2009 o 19:05
    restauracie ktore navstevujem vsade si davam uhorkovy salat ,ale ho musia spravit ako ty.Pozri si diskusiu husacina


  • Vymazať

    milos1969, 5. mája 2010 o 14:21
    prave ho idem robit.


  • Vymazať

    okik, 12. marca 2011 o 13:51
    uhorkovi salat mam rad


  • Vymazať

    jancam313, 4. júla 2012 o 19:59
    pane boze to kto videl davat do uhorkoveho salatu vodu


  • Vymazať

    askadaniela, 16. júla 2012 o 22:00
    napr. aj my :-), chutná osviežujúca šťava na vypitie - a čím viac, tým lepšie, samozrejme priamoúmerne množstvu uhoriek



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist