Uhorkový šalát

Uhorkový šalát
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 27. novembra 2009 15:02Ďalšie jeho recepty

Chutná príloha k mnohým jedlám.


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Očistíme si uhorky. Nakrájame ich na kolieska na struháku.

2

Zalejeme vodou. Podľa chuti osolíme, okoreníme čiernym korením, pridáme 2 polievkové lyžice práškového cukru, ocot. Všetko premiešame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    milan21, 28. novembra 2009 o 19:05
    restauracie ktore navstevujem vsade si davam uhorkovy salat ,ale ho musia spravit ako ty.Pozri si diskusiu husacina


  • Vymazať

    milos1969, 5. mája 2010 o 14:21
    prave ho idem robit.


  • Vymazať

    okik, 12. marca 2011 o 13:51
    uhorkovi salat mam rad


  • Vymazať

    jancam313, 4. júla 2012 o 19:59
    pane boze to kto videl davat do uhorkoveho salatu vodu


  • Vymazať

    askadaniela, 16. júla 2012 o 22:00
    napr. aj my :-), chutná osviežujúca šťava na vypitie - a čím viac, tým lepšie, samozrejme priamoúmerne množstvu uhoriek



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist