Dusené kuracie stehná
Údené kuracie stehná na víne v pomalom hrnci
Autor receptu: kvakac
Tento recept vznikol, že je moc teplo a nechcelo sa mi pariť pri sporáku. Tak som to dal
do pomalého hrnca a podlial vínom. A ono to dostalo takú
fantastickú chuť, že som sa rozhodol s vami sa o túto chuťovku podeliť.
4 porcie |
5 minút príprava |
150 minút na 95 °C |
Postup
- Nič zložité na tieto teplá. S tým Tramínom to spravilo tak fantastickú chuť. Kuracie stehna dáme do pomalého hrnca. Posypeme cesnakom a polejeme olivovým olejom s rozmarínom. Podlejeme vínom a hrniec zapneme na LOW ( okolo 95 °C) na 150 minút. A po tejto dobe máme vyhraté. Stehná sa budu na vás až tak usmievať. A ta omáčka čo tam ostane, je vynikajúca. Prílohu si zvoľte podľa seba.