Tyčinky KOKO

lucincek - fotkalucincek, 19. marca 2011

Tento recept som si poskladala z ingrediencií, do jedného koláču. Je to úplne jednoduché. Stačí na to len kokosovú múčku, mlieko, cukor a prípadne Zobraziť celý popisTento recept som si poskladala z ingrediencií, do jedného koláču. Je to úplne jednoduché. Stačí na to len kokosovú múčku, mlieko, cukor a prípadne detskú krupicu.. A výsledok chutí skvelo...

Suroviny

300 ml
300 g
200 g
jedno vrecúško




Postup

  1. 1

    Mlieko, s kryštálovým a vanilkovým cukrom za stáleho miešania necháme zovrieť a odstavíme.(kľudne sa môže dať aj menšie množstvo cukru)

  2. 2

    Kým to je ešte horúce, pridáme kokosovú múčku a zamiešame. Aby to bolo ešte hustejšie, môžeme si pomôcť detskou krupicou.. Potom zmes dáme do malého hlbokého plechu, ktorý je vystlaný papierom na pečenie.

  3. 3

    Nakoniec to celé polejeme čokoládovou polevou. Necháme v chlade stuhnúť.(ja to väčšinou robím večer,aby to cez noc stuhlo a po nakrájaní to dám ešte na chvíľu do chladničky - aspoň na hodinku)

Diskusia k receptu

piczur
mňam, všetky ingrediencie mám doma, ukladám a už aj idem robiť, ďakujem
bigcanka
výborné! len som to dala do formičiek na ľad stuhnúť a vyrobila som si úžasnú bonbonieru ;)
3sandra3
ahoj @Lucincek si šikovné dievča, tento receptík sa mi páči a vyskúšam ho cez víkend, Aj moja krstná dcéra je Lucka a v sobotu príde ku mne, tak jej toto pripravím... kokos máme rady
lucincek
najprv som sa aj bála, že aké budú vaše reakcie, ale veľmi ďakujem, že sa vám ľúbi...keď budem mať čas tak ešte nejaké recepty pridám....:)
3sandra3
no vidíš, tvoj recept sa zapáčil viacerým z nás... tak , tak ...len pridaj dalšie, tešíme sa :-))
havino
tak to si urobim sama sebe, len si dám horku čokoladu a menej cukru, diky za recept, super
používateľ nemá avatar
foo
foo
včera som robila :) vyšli úplne perfektne, moja mama ti posiela pochvalu :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia