Tvarohovo-ovocná bábovka (fotorecept)

Autor receptu: akeber

K receptu som prišla na návšteve u mojej dlhoročnej priateľky. Je naozaj výborná...

20 min minút
príprava
50-60 MIN minút
na 170 C °C

Postup

  1. POSTUP: Najskôr si pripravíme tvarohovú plnku. Všetky suroviny tvaroh, mlieko, pudingový prášok , vanilkový cukor a krupicový cukor v miske spolu dobre premiešame.
  2. Potom takým istým spôsobom pripravíme cesto. Múku zmiešame s práškom na pečenie pridáme mlieko, cukor, vanilkový cukor, rozpustené maslo. Dobre vareškou premiešame aby nám neostali hrudky.
  3. Cesto si rozdelíme na dve rovnaké polovice. Do jednej vmiešame kakao.
  4. Do pripravenej formy vlejeme bledé cesto a na to poukladáme nakrájané broskyne.
  5. Na broskyne nalejeme tvarohovú plnku a na to nakoniec tmavé cesto. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry 170 C asi tak 50 až 60 min . Po upečení necháme vychladnúť (až potom bábovku vyklopíme a krájame .
  6. Dobrú chuť !
  7. A ešte prierez .