Tvarohové rezance

sheenastaley - fotkasheenastaley, 16. februára 2016

Toto je jedno z mojich najmilovanejších jedál. Robievala mi ho babka a ja sa ho neviem nabažiť. Hlavne je neskutočne rýchle, jednoduché a absolútne Zobraziť celý popisToto je jedno z mojich najmilovanejších jedál. Robievala mi ho babka a ja sa ho neviem nabažiť. Hlavne je neskutočne rýchle, jednoduché a absolútne low cost.... Odporúčam!

1 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Neuvádzam množstvá surovín, keďže závisia od počtu porcií a ja varím len sebe... Cestoviny uvaríme v osolenej vode, precedíme, zmiešame s tvarohom, na vrch dáme smotanu podľa chuti a pokropíme opečenou slaninkou a hotovo! Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu

maska10
Tak tomuto hovorim ZRADLO k tomu acidko a som v siedmom nebi super napad na rychlu veceru.Dakujem u mna za5*
uka424
Dobré jedlo, tiež to máme radi, ale že by bolo treba dávať návod, ako to pripraviť z kupovaných cestovín. No, neviem...
evanaaa
Dávno som ich nemala, asi by som mala spraviť, pre mňa takto, pre muža sladké, také mal on rád, často som ich robila ale teraz už pár rokov nie, neviem prečo......No a na margo kupovaných cestovín pre komentujúcich, @sheenastaley nikde nepíše, že cestoviny sú kupované, alebo som niečo prehliadla? A ak aj, ja tiež kupujem ale len celozrnné alebo špaldové ( občas grahamové), tie si doma nespravím, nám to nevadí......
sheenastaley
Tak tak schvalne neuvadzam, ze ci su kupovane pretoze je snad kazdemu jasne, ze doma, spravene cestoviny vzdy budu lepsie... Priznavam ale ze tieto kupovane su, pretoze zijem v anglicku a nemam moc casu plus v robeni cestovin nejsom moc zdatna(aj ked kedze cestoviny varim casto, urcite do tajov ich domacej vyroby planujem preniknut:D)...toto som varila popri chystani sa do prace, uplne narychlo (fakt mi to zabralo asi 5 minut, pretoze rezance su velmi rychlo hotove a zvysok uz je zalezitost sekund) a napadlo ma ze mozno viac ludi potesi napad na extremne rychle a podla mojho nazoru naozaj fantasticke jedlo :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia