Tvarohová lahôdková nátierka - Petiho recepty

Autor receptu: peti

Táto nátierka sa väčšinou dobre podáva na raňajky, je veľmi zdravá a chutná . Podáva sa na chlieb , pečivo , ale môžete ho podávať aj s toustami.

Suroviny

Postup

  1. Vymiešate 125 g másla s troškou soli/ radšej menej soli/
  2. Pridajte tvaroh 250 g a najprv ho s habarkou / ponorný mlynček / dobre premiešajte./ Potom pridajte tatarskú omáčku 3 kávove lyžičky a zase dobre spolu premiešajte, ale už iba ručne, alebo s ručným elektrickým šľahačom.
  3. Potom postupne pridávajte uhorky, cibuľku, papriku a všetko dobre premiešajte. Môžete ešte stále použiť el. ručný šľahač. Nakoniec pridajte pretlačené 2 vajíčka uvarené na tvrdo a soľ podľa chuti , vždy radšej menej. Všetko dobre premiešajte, ale pozor už len ručne t.j. s varechou.