Tvarohová lahôdková nátierka - Petiho recepty
Autor receptu: peti
Táto nátierka sa väčšinou dobre podáva na raňajky, je veľmi zdravá a chutná . Podáva sa na chlieb , pečivo , ale môžete ho podávať aj s toustami.
Postup
- Vymiešate 125 g másla s troškou soli/ radšej menej soli/
- Pridajte tvaroh 250 g a najprv ho s habarkou / ponorný mlynček / dobre premiešajte./
Potom pridajte tatarskú omáčku 3 kávove lyžičky a zase dobre spolu premiešajte, ale už iba ručne, alebo s ručným elektrickým šľahačom.
- Potom postupne pridávajte uhorky, cibuľku, papriku a všetko dobre premiešajte. Môžete ešte stále použiť el. ručný šľahač. Nakoniec pridajte pretlačené 2 vajíčka uvarené na tvrdo a soľ podľa chuti , vždy radšej menej. Všetko dobre premiešajte, ale pozor už len ručne t.j. s varechou.