Tuniakové cestoviny (fotorecept)

Tuniakové cestoviny (fotorecept)
Foto: lucka81
lucka81Lucka81, recept pridal: 21. septembra 2010 19:09Ďalšie jeho recepty

Vynikajúce tuniakové cestoviny.

Suroviny

5
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si všetky suroviny.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 1

2

Vodu na cestoviny osolíme, vlejeme do nej šťavu z tuniaka a dáme variť. Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 2

3

Cesnak si nakrájame na malé kocky, chvíľu osmažíme.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 3

4

Pridáme rajčinový pretlak.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 4

5

Do pretlaku pridáme masox, podľa chuti vegetu, majorán a štipku oregana. Na miernom ohni varíme. Kto má rád štipľavé môže pridať aj chilli.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 5

6

Keď sa nám masox rozpustí pridáme tuniaka a ešte tak 2min povaríme.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 6

7

Hotovú tuniakovú omáčku vylejeme na uvarené cestoviny, posypeme strúhaným syrom podľa vášho výberu a môžeme podávať.
Tuniakové cestoviny (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • altyn, 21. septembra 2010 o 21:45
    @lucka81 to je výborný nápad s tým olejom do vody!!! :-))))))))))))))


  • altyn, 21. septembra 2010 o 21:52
    Zabudol som dodať že to aj vypadá chutne, len ja nerád rajčinový pretlak, tak ho asi nahradím rajčinami v konzerve, myslím že to chuť moc nezmení, "a či...?"


  • lucka81, 21. septembra 2010 o 22:35
    ďakujem, a určite to bude fajn aj s rajčinami :-))


  • coldbery, 22. septembra 2010 o 07:34
    vyzerá to veľmi chutne...takéto jednoduche jedla mám rada.....:-)))


  • dorisa, 22. septembra 2010 o 09:46
    Jedlo vyzerá fantasticky, určite je aj chutné, vyskúšam, recept si ukladám, ďakujem.


  • mariena1, 22. septembra 2010 o 16:30
    take som ešte nerobila,ukladam si a skusim.


  • duschko, 22. septembra 2010 o 20:22
    Urcite v jednoduchosti je krasa. Ja dodavam, ze aj chut. Este som takto cestoviny nerobil. Vyskusam. Ukladam do MKK.


  • zdezda, 22. septembra 2010 o 20:39
    Poznám, doporučujem, akurát vynechávam masox :-)


  • lucka81, 22. septembra 2010 o 21:46
    Kto skúsi, dajte vedieť ako vám chutilo :-)


  • jerica, 23. septembra 2010 o 20:33
    @lucka81 GRATULUJEM K VÝHRE , NÁVŠTEVA SI POCHUTILA :-))


  • lucka81, 23. septembra 2010 o 21:37
    tak to som rada :-)


  • elisticka, 24. septembra 2010 o 07:47
    @lucka81 pripajam sa ku gratulacii:-)))


  • dorisa, 24. septembra 2010 o 11:46
    @lucka81 , tieto cestovinky som si dala hned po uverejnení do KK, blahoželám k vyhre.


  • slavka79, 24. septembra 2010 o 22:15
    Tak dva dni som sa tešila na to, kedy si to konečne uvarím. Bolo to výýýýýborné, ale nedala som tam masox. Teším sa, že mám zase niečo do svojej zbierky zdravých a rýchlych jedál. Ďakujem za recept. :-)


  • lucka81, 27. septembra 2010 o 16:16
    Ďakujem všetkým, dodnes som vobec nevedela o akej výhre je stále reč :-DD....ale už viem :-)


  • 3sandra3, 20. októbra 2010 o 22:35
    mňamky,,,to musí byť skvelé


  • andy54, 30. novembra 2010 o 22:52
    masox kocka je akej príchute? Ja moc takéto nepoužívam, keď tak zeleninový do polievky, tak neviem, či ich má Maggi viac druhov.


  • zuma113, 25. júla 2012 o 20:02
    Varila-som-boli-super-mali-u-nás-úspech...:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist