Tuniaková pomazánka

deliciousmonikaDeliciousmonika, recept pridal: 6. augusta 2011 14:07Ďalšie jeho recepty

Jednoduchá tuniaková pomazánka, vhodná na obyčajný chlebík alebo hrianku :)

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nadrobno nakrájame. V miske si rozmiešame nátierkové maslo, tavený syr a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľu, tuniaka ( aj s časťou oleja z konzervy). Všetko dobre premiešame a dosolíme podľa chuti.

2

Podávame na omaslovenom chlebíku alebo hrianke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 7. augusta 2011 o 01:06
    Vitaj na Vareche. Podobnú nátierku robím aj ja, je chutná.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.

Deti a usporiadaná domácnosť?
- Inzercia -
Hlavné faktory určujúce spokojnosť žien


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 13/2015: Minútky Minútky
Časopis Varecha v piatok 27. marca v denníku Pravda.


TOPlist