Tuniaková pomazánka

deliciousmonikaDeliciousmonika, recept pridal: 6. augusta 2011 14:07Ďalšie jeho recepty

Jednoduchá tuniaková pomazánka, vhodná na obyčajný chlebík alebo hrianku :)

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nadrobno nakrájame. V miske si rozmiešame nátierkové maslo, tavený syr a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľu, tuniaka ( aj s časťou oleja z konzervy). Všetko dobre premiešame a dosolíme podľa chuti.

2

Podávame na omaslovenom chlebíku alebo hrianke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 7. augusta 2011 o 01:06
    Vitaj na Vareche. Podobnú nátierku robím aj ja, je chutná.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.

Moravská svadba
Svadobné hostiny, to nikdy nebola moja „parketa“. Hádam s výnimkou detstva.

Čo jedli naši predkovia počas veľkého pôstu
Dni sa predlžujú, jar už klope na dvere. Včerajšou Popolcovou stredou sa pre kresťanov začal 40-dňový veľký pôst, ktorým sa pripravujú na najdôležitejší sviatok roka Veľkú noc. Prečítajte si o pôstnych ľudových zvykoch, niektoré z nich sa u nás zachovali dodnes.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 9/2015: Sladkosti od prababičky Sladkosti od prababičky
Časopis Varecha v piatok 27. februára v denníku Pravda.


TOPlist