Tuniaková pomazánka

deliciousmonikaDeliciousmonika, recept pridal: 6. augusta 2011 14:07Ďalšie jeho recepty

Jednoduchá tuniaková pomazánka, vhodná na obyčajný chlebík alebo hrianku :)

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nadrobno nakrájame. V miske si rozmiešame nátierkové maslo, tavený syr a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľu, tuniaka ( aj s časťou oleja z konzervy). Všetko dobre premiešame a dosolíme podľa chuti.

2

Podávame na omaslovenom chlebíku alebo hrianke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 7. augusta 2011 o 01:06
    Vitaj na Vareche. Podobnú nátierku robím aj ja, je chutná.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist