Tuniaková pomazánka

deliciousmonikaDeliciousmonika, recept pridal: 6. augusta 2011 14:07Ďalšie jeho recepty

Jednoduchá tuniaková pomazánka, vhodná na obyčajný chlebík alebo hrianku :)

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nadrobno nakrájame. V miske si rozmiešame nátierkové maslo, tavený syr a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľu, tuniaka ( aj s časťou oleja z konzervy). Všetko dobre premiešame a dosolíme podľa chuti.

2

Podávame na omaslovenom chlebíku alebo hrianke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 7. augusta 2011 o 01:06
    Vitaj na Vareche. Podobnú nátierku robím aj ja, je chutná.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist