Trepaná torta

Trepaná torta
Foto: nikky1
nikky1Nikky1, 15 ročné dievča, Námestovo, recept pridala: 30. júna 2013 16:22Ďalšie jej recepty

Túto tortu robím rada, pretože je jednoduchá, výborná a svieža :)

Suroviny

15
minút
príprava
15
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Vyšľaháme sneh z bielok. Pridáme cukor, žltká, múku, prášok do pečiva a 2 PL horúcej vody. Cesto vlejeme do okrúhlej formy na tortu. Dáme na 15 min. upiecť do vyhriatej rúry.

2

Do väčšej misky (ja používam "kysku-misku") nalejeme 2 smotany na šľahanie, kompóty so šťavou a pudingy. Misku zakryjeme a niekoľkokrát pretrepeme.

3

Keď budete cítiť, že krém zhustol, tak misku otvoríte a na vychladnutý korpus ho natriete. Tortu môžete nejako ozdobiť a vložiť na cca hodinku do chladničky :) Dobrú chuť...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ula2, 30. júna 2013 o 18:24
    mňamka


  • elysa, 30. júna 2013 o 19:28
    už som dávno nerobila, ďakujem za pripomenutie...:)


  • 3sandra3, 30. júna 2013 o 19:34
    jednoduché a veeeľmi chutné ,,, mňam,,, na leto ako stvorené....


  • mariamka, 30. júna 2013 o 21:55
    pekne si ju vytrepala :))


  • kika1212, 30. júna 2013 o 22:04
    robievam, ale jednu smotanu nahrádzam mliekom (250ml), v kréme je menej tuku, a krém je rovnako hustý.


  • waocipa, 1. júla 2013 o 08:22
    super 1*


  • randy, 1. júla 2013 o 14:23
    aj ja ju robievam no ako sa pozeram na tvoj recept tak korpus musi byt strasne malicky a tenky na tak vela kremu, ale musim uznat ze trasena torticka je moc moc dobra :-)


  • nikky1, 1. júla 2013 o 21:18
    nieje taký tenký...cca 3-4 cm :)


  • nena73, 4. júla 2013 o 08:23
    vyskúšala som a všetko bolo super a súhlasím nikky1, cesto nebolo tenké


  • stano58, 23. júla 2013 o 17:59
    ..je to fakt výborný recept!


  • narciska, 29. apríla 2015 o 16:25
    robievam aj ja ale ako koláč na plech. Minulý víkend som robila z kokosových pudingov Ole a dala som jahody kompoty bolo to suprové vrelo doporúčam je to mňamka ešte lepšie ako s mandarinkami.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist