Trepaná torta

Trepaná torta
Foto: nikky1
nikky1Nikky1, recept pridal: 30. júna 2013 16:22Ďalšie jeho recepty

Túto tortu robím rada, pretože je jednoduchá, výborná a svieža :)

Suroviny

15
minút
príprava
15
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Vyšľaháme sneh z bielok. Pridáme cukor, žltká, múku, prášok do pečiva a 2 PL horúcej vody. Cesto vlejeme do okrúhlej formy na tortu. Dáme na 15 min. upiecť do vyhriatej rúry.

2

Do väčšej misky (ja používam "kysku-misku") nalejeme 2 smotany na šľahanie, kompóty so šťavou a pudingy. Misku zakryjeme a niekoľkokrát pretrepeme.

3

Keď budete cítiť, že krém zhustol, tak misku otvoríte a na vychladnutý korpus ho natriete. Tortu môžete nejako ozdobiť a vložiť na cca hodinku do chladničky :) Dobrú chuť...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ula2, 30. júna 2013 o 18:24
    mňamka


  • elysa, 30. júna 2013 o 19:28
    už som dávno nerobila, ďakujem za pripomenutie...:)


  • 3sandra3, 30. júna 2013 o 19:34
    jednoduché a veeeľmi chutné ,,, mňam,,, na leto ako stvorené....


  • mariamka, 30. júna 2013 o 21:55
    pekne si ju vytrepala :))


  • kika1212, 30. júna 2013 o 22:04
    robievam, ale jednu smotanu nahrádzam mliekom (250ml), v kréme je menej tuku, a krém je rovnako hustý.


  • waocipa, 1. júla 2013 o 08:22
    super 1*


  • randy, 1. júla 2013 o 14:23
    aj ja ju robievam no ako sa pozeram na tvoj recept tak korpus musi byt strasne malicky a tenky na tak vela kremu, ale musim uznat ze trasena torticka je moc moc dobra :-)


  • nikky1, 1. júla 2013 o 21:18
    nieje taký tenký...cca 3-4 cm :)


  • nena73, 4. júla 2013 o 08:23
    vyskúšala som a všetko bolo super a súhlasím nikky1, cesto nebolo tenké


  • stano58, 23. júla 2013 o 17:59
    ..je to fakt výborný recept!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist