Tortilla s kuracím mäsom

gabriel82thesantGabriel82thesant, recept pridal: 22. júna 2010 14:53Ďalšie jeho recepty

Jediný patrón je v tom, že som to nestihol nafotiť:-)))

Suroviny

4
porcie
30-45
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrájame na kocky a v miske k nim primiešame korenie Fajita, dobre to celé premiešame, aby bolo mäso zabalené. Na oleji potom smažíme asi desať minút.

2

Ďalej nakrájame paradajky a papriku na rovnako veľké kusy, cibuľu nadrobno a šalátové listy natrháme na kúsky. Ja osobne ich nerád krájam. Toto všetko pomiešame v mise spolu s kyslou smotanou a strúhaným syrom.

3

Tortilly osmažíme na výpeku, čo nám zostalo po kuracom mäse. Smažíme asi päť-desať sekúnd z každej strany. Potom tortilly naplníme kuracím mäsom, šalátovou zmesou a zrolujeme. Pre tých, čo sú ozajstnými obdivovateľmi mexickej kuchyne ešte odporúčam ligth chilli papričky jalapeno alebo pekelné habanero, ale každý na vlastné riziko:-))). Takto pripravené ich podávame. Buen provecho...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • peto74, 2. júla 2010 o 14:05
    Nazdar Gabo,
    aj ked nie som obdivovatelom tortill, aj tak skusim tento recept. Samozrejme s habanero double (zlta/cervena).
    Inak pozdravuj Habla a Babla.


  • offecka, 29. októbra 2010 o 09:26
    hmmm super inspiracia na dnesnu obedo/veceru;))


  • gabriel82thesant, 30. októbra 2010 o 08:44
    som si istý, že si vyslúžiš potlesk od tvojich chuťových buniek :))


  • veroniqa20, 5. februára 2012 o 21:13
    ahoj, chcela by som sa spýtať kde sa dá kúpiť korenie fajita, lebo už ho nikde nemôžem nájsť, a fajitas zbožňujem, ďakujem za info :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist