Tortilla s kuracím mäsom

gabriel82thesantGabriel82thesant, recept pridal: 22. júna 2010 14:53Ďalšie jeho recepty

Jediný patrón je v tom, že som to nestihol nafotiť:-)))

Suroviny

4
porcie
30-45
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrájame na kocky a v miske k nim primiešame korenie Fajita, dobre to celé premiešame, aby bolo mäso zabalené. Na oleji potom smažíme asi desať minút.

2

Ďalej nakrájame paradajky a papriku na rovnako veľké kusy, cibuľu nadrobno a šalátové listy natrháme na kúsky. Ja osobne ich nerád krájam. Toto všetko pomiešame v mise spolu s kyslou smotanou a strúhaným syrom.

3

Tortilly osmažíme na výpeku, čo nám zostalo po kuracom mäse. Smažíme asi päť-desať sekúnd z každej strany. Potom tortilly naplníme kuracím mäsom, šalátovou zmesou a zrolujeme. Pre tých, čo sú ozajstnými obdivovateľmi mexickej kuchyne ešte odporúčam ligth chilli papričky jalapeno alebo pekelné habanero, ale každý na vlastné riziko:-))). Takto pripravené ich podávame. Buen provecho...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • peto74, 2. júla 2010 o 14:05
    Nazdar Gabo,
    aj ked nie som obdivovatelom tortill, aj tak skusim tento recept. Samozrejme s habanero double (zlta/cervena).
    Inak pozdravuj Habla a Babla.


  • offecka, 29. októbra 2010 o 09:26
    hmmm super inspiracia na dnesnu obedo/veceru;))


  • gabriel82thesant, 30. októbra 2010 o 08:44
    som si istý, že si vyslúžiš potlesk od tvojich chuťových buniek :))


  • veroniqa20, 5. februára 2012 o 21:13
    ahoj, chcela by som sa spýtať kde sa dá kúpiť korenie fajita, lebo už ho nikde nemôžem nájsť, a fajitas zbožňujem, ďakujem za info :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist