Torta z pochúťkovej smotany

Torta z pochúťkovej smotany
Foto: didi232
didi232Didi232, recept pridal: 29. decembra 2012 15:39Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Postup: Dva kelínky smotany zmiešame s 2 PL cukru , jeden s cukrom a s kakaom. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty , zalejeme smotanou , poukladáme ďalšie piškóty , znovu smotanou , ktorá je zmiešaná s kakaom , na to poukladáme ovocie , opať piškóty a smotana.

2

Odložíme do chladničky , najmenej na 12 hodín.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • baka123, 29. decembra 2012 o 18:57
    Akurat dnes som ju robila aj ja, len u nas nevydrzi v chladnicke tak dlho, za nejake 4 hodiny ju jedia a piskoty este pofrkam stavou z kompotu, aby to trochu navlhlo, je vyborna.


  • salinka, 30. decembra 2012 o 10:00
    Poznám, robievam, ľúbim:-)


  • astheart, 30. decembra 2012 o 11:46
    Přidávám ještě jednu ušlehanou šlehačku a nedávám do krému cukr, jen sáček vanilkového.


  • monnikka, 30. decembra 2012 o 11:48
    toto aj u nás musí byť, raz robí jedna dcéra raz druhá a vždy s iným ovocím, teraz bola banánovo kivová



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.

Láska na karí – to je sto chutí a jedna vášeň
Už o týždeň sa v kinách proti sebe postavia francúzska haute-cuisine a pikantná indická exotika.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist