Torta z pochúťkovej smotany

Torta z pochúťkovej smotany
Foto: didi232
didi232Didi232, recept pridal: 29. decembra 2012 15:39Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Postup: Dva kelínky smotany zmiešame s 2 PL cukru , jeden s cukrom a s kakaom. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty , zalejeme smotanou , poukladáme ďalšie piškóty , znovu smotanou , ktorá je zmiešaná s kakaom , na to poukladáme ovocie , opať piškóty a smotana.

2

Odložíme do chladničky , najmenej na 12 hodín.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • baka123, 29. decembra 2012 o 18:57
    Akurat dnes som ju robila aj ja, len u nas nevydrzi v chladnicke tak dlho, za nejake 4 hodiny ju jedia a piskoty este pofrkam stavou z kompotu, aby to trochu navlhlo, je vyborna.


  • salinka, 30. decembra 2012 o 10:00
    Poznám, robievam, ľúbim:-)


  • astheart, 30. decembra 2012 o 11:46
    Přidávám ještě jednu ušlehanou šlehačku a nedávám do krému cukr, jen sáček vanilkového.


  • monnikka, 30. decembra 2012 o 11:48
    toto aj u nás musí byť, raz robí jedna dcéra raz druhá a vždy s iným ovocím, teraz bola banánovo kivová



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist