Torta z pochúťkovej smotany

Torta z pochúťkovej smotany
Foto: didi232
didi232Didi232, recept pridal: 29. decembra 2012 15:39Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Postup: Dva kelínky smotany zmiešame s 2 PL cukru , jeden s cukrom a s kakaom. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty , zalejeme smotanou , poukladáme ďalšie piškóty , znovu smotanou , ktorá je zmiešaná s kakaom , na to poukladáme ovocie , opať piškóty a smotana.

2

Odložíme do chladničky , najmenej na 12 hodín.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • baka123, 29. decembra 2012 o 18:57
    Akurat dnes som ju robila aj ja, len u nas nevydrzi v chladnicke tak dlho, za nejake 4 hodiny ju jedia a piskoty este pofrkam stavou z kompotu, aby to trochu navlhlo, je vyborna.


  • salinka, 30. decembra 2012 o 10:00
    Poznám, robievam, ľúbim:-)


  • astheart, 30. decembra 2012 o 11:46
    Přidávám ještě jednu ušlehanou šlehačku a nedávám do krému cukr, jen sáček vanilkového.


  • monnikka, 30. decembra 2012 o 11:48
    toto aj u nás musí byť, raz robí jedna dcéra raz druhá a vždy s iným ovocím, teraz bola banánovo kivová



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist