Torta prsia

mataliptak - fotkamataliptak, 30. marca 2012

Túto tortu som robila na objednávku ...

Suroviny

12 ks
12 PL
12 pl
2 ks
2 PL
PLNKA:
3 ks
8 dcl
5 PL
300 gr
700 gr
 hustý




Postup

  1. 1

    Urobíme si 2 piškoty vo forme na srdce klasicky len do jednej pridáme kakao ... hotové piškoty prekrojíme na dve a potrieme džemom vymiešaným so sirupom- tri piškoty ....

    Torta prsia  - obrázok 1
  2. 2

    Z pudingu , mlieka a cukru uvaíme husty puding ..... ešte do horúceho pridáme čokoládu a miešame kým sa čokoláda celkom nerozpustí a necháme potom puding vychladnúť .... zatial si vyšlaháme maslo do ktorého potom vychladený puding pomaly zašlaháme ... upečené korpusy naplníme krémom , potrieme boky ... na zhotovenie prs si musíme urobiť ešte jednu piškotu ale ja som si urobila v mikrovlnke piškotu (moj mikrovlnkáč ) pridala som do nej sirup , džem , trochu plnky a rumovú aromu .... no a zhotovila som z toho prsia ale ako vždy je u mna zvykom jedno menšie ako druhé :-)))

    Torta prsia  - obrázok 2
  3. 3

    ale ja som si to vtedy vôbec nevšimla až ked som ju celú potiahla :-))) na kopčeky som dala lentilky a dala som sa na poťahovanie ... poťahovala som s poťahovou hmotou K2 ...

    Torta prsia  - obrázok 3
  4. 4

    Nie je najkrajšia ale hlavne , že oslávencovi chutila ... :-) celý postup som nefotila lebo ma čas dosť tlačil ...

Diskusia k receptu

micca
Je pekna a druha bude estre peknejsia
Pekna kazdy sa uci zo svojich nedostatkov.Neboj druha bude este lepsia.My sme len amateri a nie cukrari.Mne sa osobne paci neviem co sa ti na nej nezda,K R A S N A .



mauosko
Je úplne normálne, že jedno je väčšie ako druhé. Ak sú totálne rovnaké, tak sú umelé. Takto je to pekné :-))))). Krásne.
mataliptak
dievčata dakujem krásne a tebe @mauosko dakujem tiež velmi pekne :-)) viacerí mi to povedali , že asi skutočné nie sú rovnaké tak , že sú ako riadne :-)) a nie silikony :-))
tinca
poťahová hmota všetko zakryje, pekné dielko:)
5kaneugebauer
tak podľa prádla súdim, že je to nejaká Domina hahaha :D ... a nič si z toho nerob ďalšia bude stále lepšia a lepšia...aaale viem určite, že bola vynikajúca :)
mataliptak
dakujem Peti :-)) ano bola to Domina :-DD no chuťovo bola vraj vynikajúca :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia