Torta pre najlepšiu mamičku

nataly - fotkanataly, 12. mája 2013
Torta pre najlepšiu mamičku
Foto: nataly

Na deň matiek som s pomocou upiekla túto tortu:) Moja maminka je najlepšia na svete a nič nedokáže vyjadriť moju lásku k nej :- Zobraziť celý popisNa deň matiek som s pomocou upiekla túto tortu:) Moja maminka je najlepšia na svete a nič nedokáže vyjadriť moju lásku k nej :- tak aspoň malá pozornosť :)

120 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

180 dkg
1 ks
100 dkg
3 ks
2 PL
2 čl
PLNKA:
2 ks
0,5 l
1 PL
1 pohár
1 ks




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny vymixujeme a piškotu vylejeme do srdiečkovej formy, vyloženej papierom na pečenie..ja som do piškoty pridala aj kakao:)

  2. 2

    Ked upečieme piškotu, vyberieme ju z formy a necháme vychladnuť. Po vychladnutí ju prerežeme na 2 časti, a potrieme džemom.:)

  3. 3

    Medzitým si urobíme vanilkový puding z 2 zlatých klasov a mlieka. Necháme vychladnúť, po vychladnutí doňho pridáme 1 smetol a mixujeme. Potom pridáme kávu (možeme aj práškovú). :)

  4. 4

    Na prvú časť piškoty dame plnku, potom plnku, a zas druhá časť piškoty, a plnku. Nakoniec boky torty obložíme plnkou a posypeme kokosom. Vrchnú časť polejeme čokoládou. Aby čokoláda neprešla na boky, tak si boky torty ozdobíme so zvyšnou plnkou.:) Ešte mi z nej aj ostalo. Na stuhnutú čokoládu môžme "napísať" niečo pekné.:)))

Diskusia k receptu

luss44
nádherná torta, každá mamina by si takú zaslúžila. si šikovnica veľká :)
izabella929
Tvoja mamička si určite tvoju úctu zaslúži..) pripájam sa a chvílim tvoju tortičku, je totiž krásna.-))
iva63
nádhernú tortu si upiekla, tvoja maminka sa určite veľmi poteší-:)
nataly
ďakujem veľmi pekne:) ona si zaslúži viac ako toto :) škoda že mi nechcelo pridať viac fotiek :/ :))
monda
nádherné srdiečko, určite potešilo maminku, krása:-)
isabel2
Nádherná torta aj ozdoba,ak smiem -ja by som ju plnila maslovou plnkou.Inač chválim - si šikovná a Tvoja mamička má iste s Teba radosť.No proste jednička s hviezdičkou.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia