TIRAzmizloajsMISU

TIRAzmizloajsMISU
Foto: ado9999
ado9999Ado9999, recept pridal: 15. marca 2012 20:18Ďalšie jeho recepty

Kde bolo tam bolo boli dve dievčatá moja dcérka a jej kamarátka a ja ako "skvelý" otecko sa pokúsim spraviť dezertík. Naozaj chlapi ja rád varím a aj pečiem a vkladám špinavý riad do umývačky. Držte palce.

Suroviny

12
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Idem do obchodu a tu je výsledok.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 1

2

Uvaríte kávu asi 2 až 3 dl.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 2

3

Hop. Chyba ta jedna kávička je pre mňa kým druhá vychladne. Oprava. Takže takto.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 3

4

Samostatne si vyšľahám smotanu. Nepýtajte sa ma prečo. Mne sa to viac takto pozdáva.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 4

5

Vyšľahanú smotanu vylejeme do natierkového masla. Pridáme cukor, vanilkový cukor a spolu všetko vyšľaháme el. mixérom.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 5

6

Piškoty namáčame vo vychladnutej káve a uložíme na spodok formy. Do kávy niekedy dávajú rum alebo amareto. Ja nič (doma nič nebolo ).
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 6

7

Na vrstvu piškót rozotrieme krém. A opäť piškóty a krém. Mne vyšli z dvoch balíkov piškót tri vrstvy. Končíme krémom. A naň posypeme kakao. Uložíme do chladničky, najlepšie na noc lebo zmizne ešte nestuhnutá. Musel som strážiť ľadničku.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 7

8

Po vychladnutí.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 8

9

PS: suroviny niekedy nevystačia počas práce na koláči. Čím to je ???
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 15. marca 2012 o 20:51
    dobrý názov


  • radulienka, 15. marca 2012 o 20:55
    Vitaj @ado9999 , výborné, len tak ďalej, tešíme sa na ďalšie fantastické názvy s báječnými jedlami!


  • hubata, 15. marca 2012 o 20:58
    Jééjdanenky, takýto veselý tatino tu chýbal: krásny recept, skvelý komentík, už sa teším na tvoje recepty!


  • izabella929, 15. marca 2012 o 21:44
    no, jaký krásny názov má ten super koláčik.-))


  • violetacamorova, 15. marca 2012 o 22:31
    Šikovný chlap!


  • jajaem, 15. marca 2012 o 22:43
    Ňamka, mám vela receptov na tiramisu, ale tento sa mi pozdava asi najviac ked tam nejdu vajicka . Super, ukladam KK


  • joel, 15. marca 2012 o 22:48
    nokonečne aj niekto iny, lebo už som začínal o sebe pochybovať


  • havino, 15. marca 2012 o 23:06
    pochvala Ti, chlape


  • michsamant, 16. marca 2012 o 05:26
    :DDDD popucila som sa od toho nazvu


  • betty21, 16. marca 2012 o 07:57
    skvelý humor, ľahký recept, uložené:)


  • medovnicek, 16. marca 2012 o 09:52
    takých šikovných oteckov by mali klonovať


  • siskam, 16. marca 2012 o 09:57
    Fajn nápad, hlavne keď tam netreba tie naše drahé vajčiska.


  • irenaw, 16. marca 2012 o 11:58
    šikovný a vtipný, dievčence sa majú :)


  • diabambulka, 16. marca 2012 o 12:59
    super názov :-)


  • majka5551, 16. marca 2012 o 13:58
    Vitaj @ado9999 medzi varecháčmi :-D pekný receptík vtipný ukladám do KK


  • afataga, 16. marca 2012 o 19:21
    no to si teda robil riadnu davku :-) ak mozem poradit, skus namiesto natierkoveho maslo pouzit makky tvaroh nemali by v nom byt ecka a rastlinne tuky, inak mnamka


  • ringlota, 16. marca 2012 o 22:04
    po zjedení tiramisu, budeš týrať misu-záchodovú-


  • hannah22, 16. marca 2012 o 22:04
    šikovný tatino aj koláčik..... :))


  • bogar, 17. marca 2012 o 10:28
    jeeeej pekne vitam aj ja a recept fantasticky :)


  • domci4, 17. marca 2012 o 10:38
    Presne takéto robím aj ja :)


  • klaura, 19. marca 2012 o 23:48
    určite urobím :)


  • zvoncek, 22. marca 2012 o 21:08
    Vítame šikovného a vtipného tatina, moja varianta je tiež bez alkoholu, mäkký tvaroh so šľahačkou so stúhaným kokosom a troškou škorice , navrch čerstvé (kiwi, mandarínka) alebo kompótované drobné ovocie.


  • zvoncek, 22. marca 2012 o 21:10
    až teraz som si všimla , že je to servírované s jahodou, takže ovocie je


  • mariaklara, 22. marca 2012 o 21:35
    Toto nemá chybu.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist