TIRAzmizloajsMISU

TIRAzmizloajsMISU
Foto: ado9999
ado9999Ado9999, recept pridal: 15. marca 2012 20:18Ďalšie jeho recepty

Kde bolo tam bolo boli dve dievčatá moja dcérka a jej kamarátka a ja ako "skvelý" otecko sa pokúsim spraviť dezertík. Naozaj chlapi ja rád varím a aj pečiem a vkladám špinavý riad do umývačky. Držte palce.

Suroviny

12
porcií
45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Idem do obchodu a tu je výsledok.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 1

2

Uvaríte kávu asi 2 až 3 dl.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 2

3

Hop. Chyba ta jedna kávička je pre mňa kým druhá vychladne. Oprava. Takže takto.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 3

4

Samostatne si vyšľahám smotanu. Nepýtajte sa ma prečo. Mne sa to viac takto pozdáva.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 4

5

Vyšľahanú smotanu vylejeme do natierkového masla. Pridáme cukor, vanilkový cukor a spolu všetko vyšľaháme el. mixérom.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 5

6

Piškoty namáčame vo vychladnutej káve a uložíme na spodok formy. Do kávy niekedy dávajú rum alebo amareto. Ja nič (doma nič nebolo ).
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 6

7

Na vrstvu piškót rozotrieme krém. A opäť piškóty a krém. Mne vyšli z dvoch balíkov piškót tri vrstvy. Končíme krémom. A naň posypeme kakao. Uložíme do chladničky, najlepšie na noc lebo zmizne ešte nestuhnutá. Musel som strážiť ľadničku.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 7

8

Po vychladnutí.
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 8

9

PS: suroviny niekedy nevystačia počas práce na koláči. Čím to je ???
TIRAzmizloajsMISU - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist