Tiramisu po slovensky

Autor receptu: mayka1

Recept mám od kolegynky, Tiramisu chutí vynikajúco, u nás ani nestihne stuhnúť... :-)

30 minút
príprava

Postup

  1. Šľahačkovú smotanu a nátierkové maslo spolu vyšľaháme, pridáme cca 6 lyžíc cukru, podľa chuti môžeme pridať aj trošku vanilkového cukru.
  2. Na dno formy (môžeme ju podložiť aj fóliou) poukladáme piškóty, ktoré namáčame do vychladnutej kávy (najlepšie mletá) a na ne postupne navrstvíme krém, následne opakujeme, kým máme krém. Nakoniec môžeme vrch posypať kakaom alebo grankom. Necháme stuhnúť v chladničke cca 24 hodín. Dobrú chuť !!!
  3. Ja som dnes skúsila dať aj jahôdky... :)
  4. A hotovo! :-)