Rezance s hubami

Tagliatelle s hubami shimeji (fotorecept)

Autor receptu: zuzanka1367

Nič mimoriadne k tomuto receptu nepotrebujete, len navštíviť správnu predajňu a kúpiť tam 3 ingrediencie a do pol hodiny ste už spokojní po obede :)

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na prepustenom masle opražíme nakrájanú šalotku a pridáme huby. Pôjde to rýchlo, sú krehké a opražené sú naozaj za chvíľku. Posypeme čerstvým mletým korením a podľa chuti pridáme chili.
  2. Teraz si môžete dať variť osolenú vodu na cestoviny. Ja som použila čerstvé, nesušené a tie potrebuju na uvarenie asi 3 minúty. Vtedy už máme huby do hnedasta opražené, omamne rozvoniavajú. Uvarené cestoviny nepreplachujeme, len ich hneď dáme na opražené huby. Pridáme tahini pastu, sójovú omáčku a vodu z cestovín. Premiešame a podľa potreby ešte doriedime vodou. Ak máte potrebu dosolíme a hneď aj podávame. Prípadne posypte petržlenovou vňaťou.