Rezance s hubami
Tagliatelle s hubami shimeji (fotorecept)
Autor receptu: zuzanka1367
Nič mimoriadne k tomuto receptu nepotrebujete, len navštíviť správnu predajňu a kúpiť
tam 3 ingrediencie a do pol hodiny ste už spokojní po obede :)
2 porcie |
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Na prepustenom masle opražíme nakrájanú šalotku a pridáme huby. Pôjde to rýchlo, sú krehké a opražené sú naozaj za chvíľku. Posypeme čerstvým mletým korením a podľa chuti pridáme chili.
- Teraz si môžete dať variť osolenú vodu na cestoviny. Ja som použila čerstvé, nesušené a tie potrebuju na uvarenie asi 3 minúty. Vtedy už máme huby do hnedasta opražené, omamne rozvoniavajú. Uvarené cestoviny nepreplachujeme, len ich hneď dáme na opražené huby. Pridáme tahini pastu, sójovú omáčku a vodu z cestovín. Premiešame a podľa potreby ešte doriedime vodou. Ak máte potrebu dosolíme a hneď aj podávame. Prípadne posypte petržlenovou vňaťou.