Tacos

sjuz - fotkasjuz, 29. januára 2011
Tacos
Foto: sjuz

Okrem talianskej kuchyne zbožňujem aj mexickú:) Dnes sme mali teda na večeru práve toto jedlo - je bezmäsité, a vhodné aj pre vegetariánov.

10 minút
príprava

Suroviny

 uvarená
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Uvarenú fazuľu rozmixujeme na kašu, a premiešame s korením na tacos, alebo kto nemá, môže dať aj zmes mexického korenia.

  2. 2

    Kukuričné placky naplníme kašou z fazúľ, pridáme nakrájanú zeleninu, lyžičku kyslej smotany, a podávame:)

Diskusia k receptu

jerica
stačí tak málo ku šťastiu,ľahučká papanička,myslím si patrí medzi moderné jedlá:-))Palec hore!!
dorisa
Aj ja som dnes kupila tortily, tiež ich naplním, ale neviem, ešte ako a kedy. Tvoje su krasne, určite aj chuté,mnam, dala by som si aj hneď.
babidka
@sjuz , toto je naozaj dobre jedlo - ale akosi si zabudla na cili papricky:-))))) Neverim , ze si sa bez nich zaobisla:-) moj zat este pridava aj kasu z avokada a niekedy aj opecene kuracie prsia ....
remcula
Vypadá to moc hezky, já bych to možná zařadila i do řecké kuchyně. Je pravda, že raději vařím ze známých surovin, které jdou běžně koupit a Tacos mi nic neříká, jen mi připomíná právě to Řecko.
sjuz
babidka - dala som čili omáčku:) - ale vieš, teraz chudneme:) - tak celé dni trávim vymýšľaním bezmäsitých jedál a šalátov a odšťavovaním...mám pocit, že je s tým oveľa viac práce, ako s "bežným" varením...:)), tak na čili papričku som FAKT zabudla:)!!! No a avokádo som pokrájala do zeleninky, už som nemala chuť špiniť ´dalšie misky...:))
Manžel sa smutno spýtal - a mäsko tam nie je:(? Ale chutilo mu aj tak:))
babav
Pekne ,chutne ,zdrave !Ja casto chodim k Mexicanom na taco salad .Vegetariansky servuju vo velkej okruhlej tortile .Okrem cerstvo nakrajaneho hlavkoveho salatu,ciernej fazule , grilovanej zelenej a cervenej papriky a cibule,chili omacky (podla vyberu od miernej az po neznesitelne ostru ) nakoniec zavrsia salat hustou kyslou smotanou ,postruhanym syrom a na vrch kopcek guacamole. Masozravci si mozu vybrat este kuracie ,alebo bravcove maso z grilu.Pochutka!
sjuz
babav - presne tak ich máme radi aj my - guacamole a syr:)!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia