Syrový závin s rukolou

Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 30. decembra 2012
Syrový závin s rukolou
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
50 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Na potravinársku fóliu uložímen na plátky nakrájaný eidam.

  2. 2

    Pridáme plátky kuracej šunky, rukolu a špargľu, jemne osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Zabalíme do rolky a vložíme na 15 minút do horúcej vody. Po vychladnutí krájame na kolieska.

Diskusia k receptu

motyka
No toto !? Tak toto je obrátený, ale pritom výborný a rýchlejší postup na
prípravu syrovej rolády. Najbližšie na nejakú oslavu určite zvolím tento postup a vyskúšam. Ďakujem za inšpiráciu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia