Syrové fašírky

sissi1980Sissi1980, recept pridal: 24. októbra 2009 8:30Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala mama a robím ho vždy vtedy keď na neho dostaneme chuť.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do nádoby si dáme mäso, syr, 2 vajcia, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, vegetu a majorán. So soľou opatrne pretože syr je dosť slaný. Dobre premiešame.

2

Vytvarujeme si väčšie fašírky a obaľujeme v trojobale. Vyprážame na dostatočnom množstve oleja do zlatista z oboch strán, radšej pomalšie.

3

Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a šalátom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marlen, 16. apríla 2010 o 22:25
    nechápem tam tú vegetu, ved toto dochucovadlo (škodlivé) dávajú tam, kde má zvýrazniť, keď tam nie je mäsový vývar. mne chutilo iba mäso so syrom a troškou soli v trojobale, dokonca niekedy iba v strúhanke, jemná chuť použitých surovín. aj tak vďaka za pripomenutie receptu.


  • helena27, 29. januára 2011 o 19:48
    vyskušam . podľa ingrediencii ok.


  • marty1, 17. septembra 2011 o 07:40
    Ja tam este struham jednu strednu cibulu a namiesto trojobalu vyprazam obalene iba v struhanke.


  • sovka62, 17. septembra 2011 o 08:12
    Robievam ich bez vegety a bez majoránky, ale nevyprážam ich v oleji, len rozložím na plech na papier na pečenie, pokvapkám pár kvapkami oleja a strčím do rúry. Sú výborné.


  • sylvinka, 17. septembra 2011 o 13:44
    Robievam tieto fašírky (tiež bez vegety a majoránky),ale ukladám kvôli komentíku od @sovka62 ,nepiekla som ešte takto na plechu,ale vyskúšam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist