Syrové fašírky

sissi1980Sissi1980, recept pridal: 24. októbra 2009 8:30Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala mama a robím ho vždy vtedy keď na neho dostaneme chuť.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do nádoby si dáme mäso, syr, 2 vajcia, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, vegetu a majorán. So soľou opatrne pretože syr je dosť slaný. Dobre premiešame.

2

Vytvarujeme si väčšie fašírky a obaľujeme v trojobale. Vyprážame na dostatočnom množstve oleja do zlatista z oboch strán, radšej pomalšie.

3

Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a šalátom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marlen, 16. apríla 2010 o 22:25
    nechápem tam tú vegetu, ved toto dochucovadlo (škodlivé) dávajú tam, kde má zvýrazniť, keď tam nie je mäsový vývar. mne chutilo iba mäso so syrom a troškou soli v trojobale, dokonca niekedy iba v strúhanke, jemná chuť použitých surovín. aj tak vďaka za pripomenutie receptu.


  • helena27, 29. januára 2011 o 19:48
    vyskušam . podľa ingrediencii ok.


  • marty1, 17. septembra 2011 o 07:40
    Ja tam este struham jednu strednu cibulu a namiesto trojobalu vyprazam obalene iba v struhanke.


  • sovka62, 17. septembra 2011 o 08:12
    Robievam ich bez vegety a bez majoránky, ale nevyprážam ich v oleji, len rozložím na plech na papier na pečenie, pokvapkám pár kvapkami oleja a strčím do rúry. Sú výborné.


  • sylvinka, 17. septembra 2011 o 13:44
    Robievam tieto fašírky (tiež bez vegety a majoránky),ale ukladám kvôli komentíku od @sovka62 ,nepiekla som ešte takto na plechu,ale vyskúšam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist