Syrové fašírky

sissi1980Sissi1980, recept pridal: 24. októbra 2009 8:30Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala mama a robím ho vždy vtedy keď na neho dostaneme chuť.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do nádoby si dáme mäso, syr, 2 vajcia, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, vegetu a majorán. So soľou opatrne pretože syr je dosť slaný. Dobre premiešame.

2

Vytvarujeme si väčšie fašírky a obaľujeme v trojobale. Vyprážame na dostatočnom množstve oleja do zlatista z oboch strán, radšej pomalšie.

3

Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a šalátom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marlen, 16. apríla 2010 o 22:25
    nechápem tam tú vegetu, ved toto dochucovadlo (škodlivé) dávajú tam, kde má zvýrazniť, keď tam nie je mäsový vývar. mne chutilo iba mäso so syrom a troškou soli v trojobale, dokonca niekedy iba v strúhanke, jemná chuť použitých surovín. aj tak vďaka za pripomenutie receptu.


  • helena27, 29. januára 2011 o 19:48
    vyskušam . podľa ingrediencii ok.


  • marty1, 17. septembra 2011 o 07:40
    Ja tam este struham jednu strednu cibulu a namiesto trojobalu vyprazam obalene iba v struhanke.


  • sovka62, 17. septembra 2011 o 08:12
    Robievam ich bez vegety a bez majoránky, ale nevyprážam ich v oleji, len rozložím na plech na papier na pečenie, pokvapkám pár kvapkami oleja a strčím do rúry. Sú výborné.


  • sylvinka, 17. septembra 2011 o 13:44
    Robievam tieto fašírky (tiež bez vegety a majoránky),ale ukladám kvôli komentíku od @sovka62 ,nepiekla som ešte takto na plechu,ale vyskúšam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist