Svieža jablkovo-tvarohová torta

faktja - fotkafaktja, 11. marca 2013
Svieža jablkovo-tvarohová torta
Foto: faktja

tých jabĺk je fakt veľa :-)

12
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 balíčky (mleté)
125 g
400 g
2 PL
6 ks
1 sáčok
200 g
2 KL




Postup

  1. 1

    nepečená torta...marína keksy spracujem s maslom a natlačím na dno tortovej formy, na to tvaroh so želatinou, cukrom a citrónovou šťavou a navrch nastrúhané jablká prevarené so zlatým klasom...

    Svieža jablkovo-tvarohová torta - obrázok 1

Diskusia k receptu

ariela6
jednodu a pekne len ja nepouživam želatinu ved nejak si poradim ukladam
cloviecka
tiež nepoužívam želatínu, ale myslím, že by sa to dalo vymyslieť aj bez nej. recept ukladám ako veľmi inšpiratívny.
proste0monika
my sme robili tak že do tvarohu sme nedávali nič len cukor a jabĺčka sme zahustili zlatým klasom.... =)
siesta
pekna torta, robievam tiez. jablka maju tolko pektinu, ze ja som upustila aj od toho zlateho klasu, nie je im potrebne nic, len nedavajte tolko vody, v najhorsom pripade krupice trochu :-)
lianka
Tá želatína by sa nemala rozpustiť v trochu mlieka a potom prihriať a tak pridávať.
faktja
lianka, želatinu som rozpustila v horúcej vode s cukrom a pridávala keď trocha vychladla.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia