Sviečková s knedlíkom pre zaneprázdnených :-))

Autor receptu: frezia68

Sviečkovú máme veľmi radi,no nie vždy je dosť času.Tak som vďaka internetu použila zlepšovák...

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Urobíme si lenivý deň.....masku na tvár....zavoláme všetky kamošky a využijeme minúty zdarma na telefóne. Potom vybehneme na nákup a vylepšíme si šatník.Keď už je kreditka patrične odľahčená,vrátime sa domov.A keďže sa blíži návrat rodiny a čakajú prestretý stôl ( hladoši nedojedení ,tiež sa mohli najesť vonku) ,prestieram.Veď chlebík so soľou na privítanie aj papaláši príjmu...
  2. Ale aby nehundrali,že je to málo,pridávam navarený čaj a bonus....
  3. Aby som spríjemnila atmosféru,pustím príjemnú hudbu,oblečiem sa do novej blúzky,sexy rifle sú dlhé,tak ich len tak ledabolo podhnem ( aj tak som kočka ,lebo zrkadlo dlho používam len maličké z kabelky a bez okuliarov...) podávam sviečkovú pre zaneprázdnených :-)))
  4. A prestieram ďaľší obľúbený chod-kolienko na čiernom pive.Rodina má na výber a ja som oddýchnutá...a zaručene nik nepriberie,teda je to zdravé jedlo :-)
  5. Ak rodina od hladu stráca zmysel pre vtip a nezabrala ani nová gerderóba,chytro vyberieme zásoby z chladničky a nahradíme sviečky......:-))) Ak som Vás nudila,ospravedlňujem sa a ďaľší recept bude lepší,sľubujem...ale inšpiroval ma internet a e-mail už dlhšie kolujúci....vtipný :-)))))))