Ovčí syr

Nutričné energetické hodnoty - Ovčí syr (100g)

Energia
1495
KJ
Kalórie
365
kcal18.25%
Sacharidy
0
g0%
Tuky
29.5
g42.14%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny ovčí syr.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú ovčí syr:

Májová bryndza Májová bryndza Vaše

Mám v rodine skvelého chovateľa oviec ktorý robí syr zo 100% - ného ovčieho mlieka. Priniesli sme si domov velikú niekoľko kilovú hrudu a pretože sme všetko nestihli rozdať a pojesť, z asi kilového zbytku som urobila bryndzu.

Prvý jarný rozmar Prvý jarný rozmar Vaše

Výborný sýty šalátik s kuracím mäsom, avokádom, sladkou kukuricou oživený citrónovo-horčicovým dressingom.

Zemiakovo-tekvicové placky so šopským šalátom Zemiakovo-tekvicové placky so šopským šalátom Vaše

Tento recept je variáciou na Šopský šalát a trochu pozmenené zemiakové placky ako tip na rýchly obed v horúcom dni. Je to zdravá osvieženie v podaní zeleniny a placky skvele zasýtia.

Kurací šalátik s olivami a ovčím syrom Kurací šalátik s olivami a ovčím syrom Vaše

Pri otvorení chladničky sa na mňa začali usmievať kuracie prsíčka, tak som šikovne zbehla do obchodu, dokúpila olivy, syr a pripravila tento šalátik.

Recept bez obrázku Čakankový šalát s ovčím syrom

Estragón zmiešame s nakrájanou feferónkou, olejom, octom a pomarančovou šťavou.

Recept bez obrázku Šalát z mladých kalerábov

Mladé kaleráby očistíme a nahrubo postrúhame.

Recept bez obrázku Ryžové placky so špenátom

Vopred namočenú hrubozrnnú ryžu uvaríme v slanej vode.

Recept bez obrázku Pravý bulharský šopský šalát

Papriku dáme opiecť do čierna. Opečenú papriku ošúpeme, zbavíme žiliek a zrniečok a nakrájame na kocky.

Recept bez obrázku Grilované cukinové balíčky

Cukiny umyjeme, osušíme a po dĺžke pokrájame na 0,5 cm hrubé pláty. Vždy položíme krížom cez seba dva pláty a potrieme olejom.

Recept bez obrázku Zapečený ovčí syr

Lístkové cesto necháme trocha zmäknúť. Čerstvý ovčí syr rozpučíme. Na panvici roztopíme maslo, primiešame múku, prilejeme mlieko a za občasného miešania povaríme asi 5 minút.



Aktuálne súťaže

Rebríček TOP 15 nápadov mesiaca november 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca november 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

SÚŤAŽ: Pravý punč zahreje po tele i na duši + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Chladné sychravé počasie nemusí určovať atmosféru zimných dní. Moc nahradiť nedostatok slnka má napríklad láska, ale aj originálne teplé drinky.

SÚŤAŽ: Vianočné pohostenie s výrobkami Mecom + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Máme tu december a s ním sviatky Vianoc. Práve na toto obdobie je ako stvorená vianočná šunka spolu s originálnym receptom, ktorú pre Vás pripravil Mecom. Stačí zapojiť sa do súťaže!


Denný súhrn receptov Novinka!

« November
December 2014
1234567
891011121314
151617181920 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist