Maslo kokosové


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú maslo kokosové:

Sušienky z vločiek a banánu Sušienky z vločiek a banánu Vaše

Ahojte, konečne som našla bezlepkové vločky a teraz si ich užívam na všetky spôsoby. A keďže som začala cvičiť tak si vymýšľam zdravé dobroty, a tak mi vznikla táto. Dúfam že si pochutíte rovnako ako ja.

Bezlepkový vegánsky makovec Bezlepkový vegánsky makovec Vaše

Vločky zalejeme prevarenou vodou (aby vznikla kašovitá konzistencia), primiešame pomletý mak, stredne veľký banán a ostatné suroviny

Tekvicová polievka Tekvicová polievka Vaše

Oblubena, jednoduchá a veľmi zdravá polievka, ktorá sa hodí na kazdu príležitosť.



Aktuálne súťaže

Súťaž o najlepší nedeľný obed so Zlatou edíciou Somat a Pur
Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a zapojte sa do veľkej receptovej súťaže o najlepší nedeľňajší obed. Pozvite nás do vašej kuchyne a podeľte sa s nami o váš sviatočný nedeľňajší obed. Získajte fantastické ceny a pochváľte sa čitateľom so svojím zlatom na tanieri.

Najlepšie nápady mesiaca august 2015
Na stránke Napady.Pravda.sk prebieha každý mesiac súťaž o najzaujímavejší nápad. Pozrite si, aké nápady sa vám páčili v auguste.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca august 2015
Ponúkame Vám prehľad najobľúbenejších sladkých i nesladkých receptov pridaných v mesiaci august na Varecha.sk.

Súťaž na september o najlepší nápad, návod či fotopostup
Súťažime aj v septembri! Zapojte do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2015
123 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist