Krevety

Nutričné energetické hodnoty - Krevety (100g)

Energia
310
KJ
Kalórie
76
kcal3.8%
Sacharidy
0.1
g0.04%
Tuky
0.8
g1.14%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny krevety.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú krevety:

«1 2 ...6 »
Avokádo plnené krevetami Avokádo plnené krevetami Vaše

S malymi obmenami je to nase velmi oblubene predjedlo. Avokado a krevety spolu pekne harmonizuju a cerstva limetkova stava chut prijemne osviezi.

Šalát s kukuricou a krevetami (krabími tyčinkami) Šalát s kukuricou a krevetami (krabími tyčinkami) Vaše

Krabie tyčinky alebo krevety opečieme na olivovom oleji.

Domáce tagliatelle s krevetami Domáce tagliatelle s krevetami Vaše

Moje dcéry majú radšej tagliatelle tenšie, tak ich robievam sama. Aj keď strojček na cestoviny nie je žiadny HiTec, práca s ním je jednoduchá a domáce cestoviny nám chutia viac ako kupované.

Krémová polievka z bielej fazule s krevetami Krémová polievka z bielej fazule s krevetami Vaše

S krevetami dostáva polievka luxusnejší nádych, ale myslím, že aj bez kreviet nesklame a aj v bežný deň príde vhod. (Gordon Ramsay)

Ravioly s „vlčou“ plnkou na krevetovej omáčke Ravioly s „vlčou“ plnkou na krevetovej omáčke

Pizza a cestoviny – cez ne pozná taliansku kuchyňu väčšina sveta. Pritom je však omnoho bohatšia, rôznorodejšia, vždy chutná a prirodzená.

Dary mora na víne Dary mora na víne Vaše

Veľmi jednoduchý a lahodný spôsob pripravenia morských plodov.

Tom yum goong – thajská polievka s krevetami (fotorecept) Tom yum goong – thajská polievka s krevetami (fotorecept) Vaše

Milujem túto polievku a pri každej mojej návšteve do thajska som sa na ňu veľmi tešila, z poslednej návštevy som si konečne doviezla ingrediencie, ktoré sa u nás len ťažko zoženú, no a ostatné veci ako paradajka, cibuľa a iné čo sú u nás k dispozícii neboli problém. Tak som si teda aj na Slovensku mohla dopriať túto výbornú polievku. Ingrediencie, ktoré som si priniesla sa podľa mňa kľudne dajú dostať v Bratislave v špecializovaných obchodoch. www.figovnik.com

O - Suimono O - Suimono Vaše

Japonská polievka, ktorú som prvýkrát ochutnala v jednej sushi reštaurácii. Tak som sa rozhodla, že si ju skúsim pripraviť aj doma.

Krémové krevetové špagety Krémové krevetové špagety Vaše

Špagety mám veľmi rada a to aj vďaka tomu, že sú rýchle a ľahké na prípravu a ešte k tomu chutné. A presne také sú aj tieto krémové krevetové špagety :)

Pikantné krevety Pikantné krevety Vaše

Krevety su bohate na bielkoviny a jod. Nemaju skoro ziadne kalorie, preto su vhodne aj pre tych, co si potrpia na svoju liniu. Po kratkej tepelnej uprave mate na stole velmi chutne, zdrave jedlo. Robime ich na vela sposobov, tento recept je celkom jednoduchy, zvladne ho aj zaciatocnik.

Rýchla paella Rýchla paella Vaše

S babami z práce sme si robili tématické večere,každá sme z inej krajiny takže je zaujímave ísť na návštevu a jesť tradičné jedlá tej ktorej krajiny.Zo španielskeho večera som si odniesla lásku..paellu :)

Cestoviny s krevetami a pistáciovým pestom (fotorecept) Cestoviny s krevetami a pistáciovým pestom (fotorecept) Vaše

Moje najoblubenejsie cestoviny. Ja sice zijem pri mori a cerstve krevety su nepochybne o niecom inom ako mrazene, ale dobrota je to tak ci tak... Propojenie chuti kreviet, pistacii a paradajok urcite stoji za vyskusanie. Pre mna je to vzdy kulinarsky zazitok :)

«1 2 ...6 »


Aktuálne súťaže

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca december 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca december 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december starého roku.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2015
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist