Fruktóza


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fruktóza:

Čokoládovo banánový zákusok Čokoládovo banánový zákusok Vaše

Tento zákusok mi pripomína chladené tvarohové tyčinky

Tekvicovo - sójová krémová polievka (fotorecept) Tekvicovo - sójová krémová polievka (fotorecept) Vaše

Suroviny, ktoré som použila na prípravu sójovej tekvicovej krémovej polievky.

Zdravé linecké koláčiky (fotorecept) Zdravé linecké koláčiky (fotorecept) Vaše

Všetky suroviny dobre zmiešame a vypracujeme si hladké cesto. Ja som dala cesto na celú noc do chladničky.

Recept bez obrázku Hrozienkový koláč diabetický Vaše

Tento koláčik- DIA- sa mi veľmi páči. Je to hrnčekový, zaručene rýchly a jednoduchý na prípravu.

Recept bez obrázku Celozrnné žemličky so sardinkovou nátierkou Vaše

Keď nie je doma pečivo, vždy nejaké spravím.. toto patrí medzi moje najobľúbenejšie. Možno kvôli tomu, že paradajkový pretlak mu dá zvláštnu chuť aj farbu. V kombinácii so sardinkovou nátierkou je to vynikajúce. Ale môže sa použiť aj iný druh nátierky, prípadne len tak bez všetkého alebo len s mliekom.



Aktuálne súťaže

Rebríček TOP 15 nápadov mesiaca november 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca november 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

SÚŤAŽ: Pravý punč zahreje po tele i na duši + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Chladné sychravé počasie nemusí určovať atmosféru zimných dní. Moc nahradiť nedostatok slnka má napríklad láska, ale aj originálne teplé drinky.


Denný súhrn receptov Novinka!

« November
December 2014
1234567
891011121314
15161718192021
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist