Francúzska horčica


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú francúzska horčica:

Jednoduché fantastické raňajky Jednoduché fantastické raňajky Vaše

Som odchovaná na cibuľke. Mám ju rada ku všetkému.....a takto vznikli aj tieto vynikajúce cibuľkové chlebíčky :-)

Horčicovo-medové kuracie prsia Horčicovo-medové kuracie prsia Vaše

Tento recept som vytvoril asi tak pred hodinkou. Podnetom bola reklama na toto jedlo, avšak ja som ho nepripravil z prášku, ktorý bol predmetom reklamy. Sám som si nebol istý výsledkom, ale po ochutnaní som sa rozhodol, že sa oň musím podeliť.

Recept bez obrázku Losos s kôprovou omáčkou a zemiakmi Vaše

Tento recept je rychly, suroviny su dostupne v nasich obchodoch. Ryby su u nas velmi nedocenene a mozno len preto, ze je nedostatok lakavych receptov. Zelenina by nikdy nemala chybat na nasich obedovych, ci vecerovych tanieroch. Recept sa da obmienat. Zmena omacky, prilohy (napr. cous cous), zelenina napr. hrasok...

Recept bez obrázku Babkine vajíčka Vaše

Ďalší recept od babičky svokričky, ktorým si ju pripomínam, aj keď už 5 rokov nie je medzi nami...

Recept bez obrázku Zemiakový šalát s mätovou majonézou

Suroviny na nálev vyšľaháme spolu s 2 PL vody. Zemiaky dôkladne umyjeme, ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky, v hrnci zalejeme vriacou osolenou vodou a varíme 8 minút. Keď sa začnú variť, nad hrniec zavesíme sitko a vsypeme do neho fazuľky aj hrášok, ktoré sa uvaria v horúcej pare zo zemiakov.

Recept bez obrázku Bravčové koleno mňam Vaše

Koleno vykostíme. Z horčice,piva,prelisovaného cesnaku,soli a hubového korenia pripravíme kašičku.

Vajcia v radostnej omáčke Vajcia v radostnej omáčke Vaše

Čo môže byť pre horúce, obnažené vajce na tvrdo radostnejšie, ako ochladiť sa v príjemnej omáčke a chladničke? Preto som takto recept nazval. Je to pohostenie pre návšetvu na spôsob ruských vajec. No úplne iné.

Recept bez obrázku Kura troch horčíc P. Mikulíka Vaše

Recept je od vychýreného kuchára herca Paľka Mikulíka. Žiaľ, už nie je medzi nami, ale jeho recepty sú večne živé. Kuriatko troch horčíc je dôkaz, že nedeľný obed, keď máme: "Ježišikriste, zase to kura!", nemusí byť len nudným prísunom kalórií.



Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže Najkrajšia veľkonočná kraslica 2015
Pozrite si 20 kraslíc, ktoré sa v našej tohtoročnej veľkonočnej súťaži najviac páčili užívateľom stránky Pravda.sk.

SÚŤAŽ: S farbami vás pečenie bude baviť + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia.

TOP 10 - Najlepšie nápady mesiaca marec 2015
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec 2015.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2015
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2015
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27 28 29 30

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist